spot_img
spot_imgspot_img
15.5 C
İstanbul
Cuma, 26 Nisan 2024

Havaş Kopenhag Yolcularını Çileden Çıkardı

Seçtiklerimiz

Bir çok yolcunun uçak içerisinde el bagajlarına yer bulamaması üzerine başlayan gerilim dolu anlar, Pegasus kabin görevlisinin, HAVAŞ yetkililerinin uçağa müsade edilenden fazla bagaj aldığını iddia etmesi üzerine seviyesini dahada tırmandırdı. Tedirgin olan yolcular "Hayatlarımız riske atılıyor, bu nasıl bir sorumsuzluktur" diyerek tepkilerini dile getirdi.

HAVAŞ YETKİLİSİNDEN YOLCUYA TEHDİT GİBİ SÖZLER

Tepkiler üzerine uçağa gelen ve kendini HAVAŞ Konya Bagaj Dengeleme Görevlisi olarak tanıtan şahıs, yaşananlara tepki gösteren bir vatandaşa: "Beğenmiyorsan aşağıya inebilirsin, dengeleme işlemini ben yapıyorum" gibi küçük düşürücü ifadeler kullandı. Bu ifadeler üzerine yolcular HAVAŞ yetkilisine: "Hem suçlu, hem güçlü" gibi sözlerle sert tepki göstermesine yol açtı.

Bunun üzerine Pegasus yetkililerinin insiyatifi doğurultusunda fazla el bagajları uçağın alt bölümüne etiketsiz olarak gönderildi. Rötarlı olarak kalkan uçakta ise yolculuk boyunca yolcularda tedirginlik hakimdi. Şimdi ise akıllarda HAVAŞ Yer Hizmetleri yetkililerinin olaya ilişkin nasıl bir açıklama yapacağı merak konusu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika