spot_img
spot_imgspot_img
13.2 C
İstanbul
Pazartesi, 13 Mayıs 2024

Lufthansa ve Eurowings, Avrupa’yı Desteklemek İçin A320’lerde Ortak Mesaj Taşıyacak

Seçtiklerimiz

Lufthansa Grubu, AB Seçimleri Öncesi A320’lerde “Avrupa’ya Evet” Mesajını Taşıyacak

Lufthansa Grubu’nun Avrupa’yı desteklemesi için bir adım olarak, Lufthansa, Eurowings, Austrian Airlines ve Brussels Airlines tarafından işletilen tek bir Airbus A320 uçağı, 2024 AB seçimlerine yaklaşılırken “Avrupa’ya Evet” ibaresini taşıyacak.

Yeni yazılı dört Airbus A320 uçağı bu hafta uçmaya başlayacak ve ardından 13 Mayıs 2024 tarihinde uçak grubu Brussels Havalimanı’nda bir araya gelecek. Lufthansa ve Eurowings tarafından işletilen A320’ler bu hafta önce çıkış yapacak, ardından Austrian Airlines ve Brussels Airlines uçakları gelecek hafta sırayla takip edecek.

Lufthansa Grubu, 22 Nisan 2024 tarihinde yaptığı açıklamada, “On bin metreden yükseklikte ve tüm kıtaya yayılan bir mesaj! Açık bir ‘Avrupa’ya Evet’ ifadesiyle,” dedi.

Lufthansa Grubu, yeni mesajların “Bir duruş sergileme – demokrasiyi güçlendirme” amacıyla Avrupa seçimleri için grup girişiminin bir parçası olduğunu belirtti.

Dört Airbus A320’nin yanı sıra, Avrupa yıldız çelengini de içerecek. Lufthansa, 2019 AB seçimlerinden önce de markalı bir uçakla Avrupa’yı destekledi.

Havayolu şirketinin Airbus A320’lerinden biri, tipik Lufthansa yazılarının yerine gövdesinde büyük harflerle “SayYesToEurope” sloganını taşıyordu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika