spot_img
spot_imgspot_img
12 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

A380 yenileme programı için Airbus’ı seçti

Seçtiklerimiz

Havayolu şirketinin yeni kabin ürünlerini almak için , şu anda taşıyıcıyla birlikte hizmet veren 14 A380 uçağı ve kabin yenileme hizmetleri sağlamak için Singapore Airlines (SIA) tarafından seçildi. Singapur’daki SIA Engineering Company’de gerçekleştirilecek olan yenileme programı, havayolu şirketinin yakın tarihte piyasaya sürdüğü kabin ürünlerinin uçaklara yüklendiğini görecektir. Yeni kabin ürünleri bu yıl ve gelecek yıl teslim edilmesi planlanan beş yeni A380 modeliyle başlayacak. 
 
Anlaşmaya göre, Airbus Hizmetleri, Hizmet Bülteni (SB) ve uçak kabini parçaları-kiti teslimatından sorumlu olacak. Ekipleri ayrıca A380 tasarım bilgisi ve mühendislik uzmanlığını SIA’nın özel kabin armatürlerini A380’in geniş çift katlı iç mekanına entegre etmek için katkıda bulunacaklar. Yeniden düzenleme çalışmalarının 2018 yılının sonlarında başlaması ve bu 14 uçakta 2020 yılına kadar tamamlanması bekleniyor. 
 
Singapore Airlines’ın yeni A380 kabini, tüm sınıflarda daha fazla kişisel alan sunuyor. Uçak üst güvertede altı özel suit ve 78 Business Class koltuklu, ana güverte üzerinde 44 Premium Economy Class ve 343 Economy Class koltuklu olmak üzere toplam 471 yolcuyu barındıracak. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika