spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Swiss’ten bulutların üstünde süit

Seçtiklerimiz

İsviçreli Havayolu Swiss, filodaki uzun menzilli uçakların tamamında yer alacak olan yeni first class süitleri için 876 milyon dolar harcadı.

Filo yenileme programına paralel olarak yeni first class kabinlerini, aralarında Airport ekibinin de bulunduğu dünya medyasına İsviçre’nin Zürih kentinde tanıtan Swiss, kabinler hazırlanırken müşterilerin görüşlerini aldı, yeni first class koltuklar yolcuların istekleri ve ihtiyaçları doğrultusunda tasarlandı.

Yeni kabin ürününün en önemli parçası olan first class koltuklar lüks dizayn, uçuş konforu ve daha fazla kişisel alan sağlıyor, yolcuların özel istekleriyle ihtiyaçlarına cevap veriyor. “Bulutların üstündeki süit” sloganıyla tanıtılan first class koltuklar Swiss’in kalite anlayışında bir dönüm noktası oldu.

First class koltuklar her yolcunun kendi tercihlerine göre şekillenebiliyor. Ferah ortam ve ayarlanabilir yan duvarlar, Swiss’in sıcak tasarımı ve özel ışıklandırma ile yolcuya daha fazla bir kişisel alan sunuyor.

Swiss’in first class koltukları bir dokunuşla 2 metreden uzun bir yatak haline dönüşüyor. Şişirilebilir hava yastıklarına sahip koltuklar hangi oturma pozisyonunda olursa olsun kişisel tercihlere göre ayarlanabiliyor. Koltuk önlerindeki 23 inch (uçaklardaki mevcut en büyük ekran) ekran ile uçuşu keyfi artıyor. Görsel olarak ise koltuklardaki dizayn ve renkler Swiss’in yolcu bekleme salonlarında uyguladıkları ile benzerlikler taşıyor.

Swiss Airbus A330-200 ve A330-300’lerdeki koltukları kademeli olarak değiştiriyor. A330-300’lerin hepsindeki değişim tamamlandığı zaman Swiss bütün uzun mesafeli uçuşlarda first class hizmeti sunan ilk havayolu olacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika