spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Sis Hollanda’yı Esir Aldı

Seçtiklerimiz

Hollanda’da ektili olan sis nedeniyle kara ve hava trafiği olumsuz yönde etkilendi. Ülkede uçuşlar yapılamaz duruma geldi. 
 
Hollanda’da üç gündür etkili olan sis, kara ve hava trafiğini olumsuz yönde etkilemeye devam ediyor. Başta Amsterdam Schiphol havaalanı olmak üzere Rotterdam The Hague Airport ve Eindhoven Airport havaalanlarında uçuşların bir çoğu iptal edildi. 
 
Ülkede üç gündür etkili olan sis, özellikle kara ve hava trafiğini olumsuz yönde etkiledi. Görüş mesafesinin düşmesi nedeniyle Amsterdam Schiphol, Rotterdam The Hague Airport ve Eindhoven Airport Havalimanları’nda hava ulaşımı durma noktasına geldi. Yapılanmayan seferler yüzünden mağdur olan yolcular, büyük sıkıntı yaşarken firma yetkililerine tepki gösterdi. 
 
Sis yüzünden birçok uçak seferinin iptal edilmesi ve gecikmeli yapılacağı duyurulan uçuşlar nedeniyle de bazı yolcular, biletlerini iptal ettirerek evlerine geri döndü. 
 
Hollanda’da etkili olan sis nedeniyle kara yolunda da görüş mesafesi zaman zaman on metreye kadar düştü. Trafikteki araçlar ikaz ışıklarını yakarak güçlükle ilerleyebildi. Sisin yarında etkili olabileceği uyarısını yapan yetkililer, yolculara ‘uçuş öncesi uçuşlarınınız ertelenip ertelenmediğini kontrol edin ve ondan sonra yola çıkın’ diyerek uyardılar. 
 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika