spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Kotil’den kaptan pilotlara teşekkür mektubu

Seçtiklerimiz

Bu yılın ilk çeyreğinde %88’lik zamanında kalkış oranının yakalanması nedeniyle düzenlenen törende Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, en fazla on-time kalkış yapan ve 14 teşekkür mektubu alan B737 Kaptan Pilot’u Kadri Anaç’a, 10 Teşekkür mektubu alan B737 Kaptan Pilot’u Sinan Ölmez’e, 7 Teşekkür mektubu alan Bülent ManavKaptan Pilot Kanat Erdöl’e teşekkür mektublarını bizzat vererek kendilerini tebrik etti.  

 

Anaç Kaptan 14 teşekkür mektubu aldı

Kendi imkanları ve çabalarıyla rötarları sıfıra yakın bir süreye indiren Kaptan Pilotların sistem tarafından tespit edildiğini ve kendilerine THY Genel Müdürü Temel Kotil tarafından ‘teşekkür mektubu’ gönderildiğini belirten THY Uçuş İşletme Başkanı Bülent Manav, aldığımız son üç aylık ortalama da Kadri Anaç kaptanımız ‘tehirlerin kapatılmasında’ büyük çaba sarf ederek Temel Kotil imzalı toplam 14 mektup alarak büyük bir başarıya imza atmıştır. Sadece Anaç kaptanımız değil tabii ki diğer kaptanlarımıza da çabaları için teşekkür ediyoruz.’dedi.

 

Manav ‘2011’in ilk çeğreğinde toplam 62 kaptan’a Temel Kotil imzalı teşekkür mektuplarının gittiğini de konuşmasında aktardı..   

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika