spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Keyvan Havacılık, Bluesky Awards’da 2 Ödülün Sahibi Oldu

Seçtiklerimiz

Keyvan Havacılık, 26 Kasım’da, İstanbul’da düzenlenen Bluesky Awards Havacılık Başarı Ödül Töreni’nde, “Yılın Havacılık Tedarikçisi” ve “Havacılıkta İlkler ve Başarılar” ödüllerine layık görüldü.

Keyvan Havacılık CEO’su ve Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Keyvan, ekibine, çalışmaları nedeniyle teşekkür ederek şunları kaydetti: “Bluesky Awards Havacılık Başarı Ödülleri’nde jüri tarafından Avrupa Havacılık Emniyet Ajansı EASA onaylı ‘Havacılık ve Navigasyon Veri Tabanı’ sertifikasına sahip ilk ve tek şirket olarak havacılıkta ‘İlkler ve Başarılar’ ödülünün yanı sıra verdiğimiz hizmet ile ‘Yılın Havacılık Tedarikçisi’ ödülüne layık görülmek gurur verici. Kurulduğumuz günden bu yana çok kısa bir zamanda verdiğimiz hizmet ile ilklerde yer alarak ekibimle beraber kocaman bir Keyvan ailesi olarak önemli başarılar elde ettik. Bu ödülü almamızda fedakârca çalışan tüm ekibimize teşekkür ederim. Bu başarılarımızın jüri tarafından ödüle layık görülmesi de doğru yolda olduğumuzu ispatladı. Sektörümüze kaliteli hizmet sunmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz.”

Keyvan Havacılık, 28 Kasım’da paylaştığı basın bülteninde, “Aviation Business Awards 2022”de de finalist adayı olduğunu açıkladı. Keyvan Havacılık, kazanması halinde ödülünü 8 Aralık’ta Dubai’de gerçekleştirilecek olan Aviation Business Awards 2022 töreninde alacak.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika