spot_img
spot_imgspot_img
19.7 C
İstanbul
Pazartesi, 20 Mayıs 2024

İZAİR Elazığ seferlerine başladı

Seçtiklerimiz

İZAİR havayolları Elazığ seferlerine başladı. İlk uçak seferiyle Elazığ'a gelen İzmir Valisi Cahit Kıraç, İzmir Ticaret Odası Başkanı Ekrem Demirtaş, İZ-AİR Genel Müdürü Güray Yüksel ve 180 kişilik heyeti havaalanında Vali Muammer Erol, Emniyet Müdürü Fahrettin Coşkun, Jandarma Alay Komutanı Zafer Koç Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ ile ticaret ve sanayi odası yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

Havaalanında bir açıklama yapan Vali Muammer Erol tarihi diye nitelendirebileceğimiz günlerden biri. Havaalanında pist inşaatının bitimiyle Elazığ gerçek potansiyelli hava yolculuğu taşıma kapasitesine kavuştu. Özel sektörde bu potansiyeli değerlendirme adına elinden gelen tüm katkıyı, fedakârlığı yapıyor.

Bu katkı ve fedakârlıklarından dolayı İzair'e, İzmir Valisi Cahit Kıraç'a ve İzmirli iş adamlarına hoş geldiniz diyor ve teşekkürlerimi iletiyorum. İzmir seferlerinin açılmasıyla Elazığlı vatandaşlarımızın ve çevresindeki komşu illerin, ülkemizin güneyine ulaşması daha kolay olacak bu hem Elazığ hem de firma adına güzel bir gelişme diye konuştu.

Daha sonra konuşan İzmir Valisi Cahit Kıraç, “Bu güzel ve candan karşılama için teşekkür ediyorum. İzmir'den 180 kişilik bir heyetle geldik Elazığ'da kalan İzmirli hemşerilerimize İzmir'den selamlar getirdik. İzmir 8500 yıllık tarihi bir şehir. Elazığ'da bölgede kültürün, musikinin, iyi insanlığın en güzel örneklerini veren bir şehir. Bu iki tarihi şehrin daha da yakınlaşması için İzmir-Elazığ seferlerini başlatan İzmir havayollarının değerli yöneticilerine katkılarından dolayı teşekkür ediyorum.” dedi.

Pegasus ve İzair'in İzmir ve Elazığ seferleri Pazartesi ve Perşembe günleri İzmir seferi 10.50 Elazığ seferi 13.00 olarak düzenlendiği bildirildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika