spot_img
spot_imgspot_img
17.9 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

CHP’den OR-Gİ Havaalanına destek

Seçtiklerimiz

Partinin yapılacak açıklamalarına karşın AK Partili Trabzon Belediye Başkanının destek vermediği OR-Gİ Havalanıyla ilgili bir açıklama da CHP’den geldi.

       

 

       

       

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Milletvekili Eşref Karaibrahim, OR-Gİ Havaalanı’nın yapımının gerçekleşinceye kadar mücadele edeceklerini söyledi.
       
        Karaibrahim, partisinin il binasında düzenlediği basın toplantısında, OR-Gİ Havaalanı’nın, Giresun’un olmazsa olmazlarından olduğunu belirtti.
       
        AK Parti Grup Başkan Vekili ve Giresun Milletvekili Nurettin Canikli’nin, her platformda OR-Gİ Havaalanı’nın yapılacağı sözünü verdiğini ifade eden Karaibrahim, bu konuda Başbakan’dan da yapım sözü istediklerini dile getirdi.
       
        OR-Gİ Havaalanı’nın yapımının gerçekleşinceye kadar mücadele edeceklerini kaydeden Karaibrahim, "OR-Gi, Giresun hayati önemi olan bir proje. Yapımı için de elimizden geleni yapacağız . Sürekli gündeme tutarak, iktidara bu projenin hayata geçmesi hususunda ısrarcı olcağız. Çünkü OR-Gİ, Giresun için olmazsa olmaz bir projedir. Peşini bırakmayacağız" dedi.

       

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika