spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Bratislava Airport opens the new passenger terminal

Seçtiklerimiz

Bugün, 9 Haziran 2010 tarihinde, Bratislava MR Stefanik Havalimanı’nda yeni yolcu terminalinin ilk yarısında açık Başbakanı Robert Fico ve onur diğer misafirler tarafından olmuştur. İlk uçuş yeni terminalden en kısa sürede yarın, 10 Haziran ile hareket edecek. Operasyon ev taşıyıcı Tuna Wings, önümüzdeki haftalarda diğer taşıyıcıların seçilmiş uçuşlar takip edilecek iç ve Schengen uçuşlar başlayacak. Tam operasyon yeni terminal Temmuz 2010 Haziran ve boyunca hareket edecek.

       

yoğun inşaatın 16 ay sonra, yeni yolcu terminali bir kurdele sembolik kesim tarafından açıldı. Kosice için sabah uçuşun ilk yolcuları 10 Haziran zaten yeni tesislerinde gireceksiniz. Yeni terminal hangi zaten var 1970’lerden itibaren eski bina yerini alacak olan ve kapasite sıkıntısı teknik. Yeni terminal büyük operasyon alanı sağlayacaktır. Ayrıca, en güncel kullanım ve güvenlik teknolojileri içeren yolcu akışını optimize eder ve daha geniş bir perakende alanı, güzel atmosfer ve çeşitli hizmet iyileştirmeler sayesinde yolcuların konforunu artırır.

       

Inşaat havaalanı dolu çalışma ve tüm süreç altında herhangi bir uçuş gecikme veya iptal olmadan yönetilen olmuştur koşuyordu.

       

"Ben birkaç dakika havaalanı çoğunlukla uzun süre çalışan inşaat süreci, örneğin gerekli orijinal zemin tesislerinde sevk yıkmak olduğunu belli aşamalarında taşındı anımsıyorum. Bu anları havaalanında herkesin yapılan bu değişim süreleri ve havaalanının yeni bir döneme geldik fark Vermekteyiz.

       

Bugünün festival an, havaalanı insanlar, dinlenme birkaç kısa anlar sadece bizi ve geriye eski zamana bakın. herkes yeni bina öğrenmeye ihtiyacı olduğu ve bu süreçleri doğru yarın sabah yeni görevler bizi bekliyor.

       

Hatta inşaat insanlar demiyorum site veda, projenin ikinci aşaması ile devam ediyor. Önümüzdeki birkaç ay içinde hakkında eski terminal yıkmak için ve yeni bir bina "nin ikinci bölümü ile değiştirin, Havalimanı CEO’su Mr Zdenek Schraml onun bugünkü açılış konuşmasında.

       

Ortak alanlarda açıklaması

       

 1.Check-Zone

       

Yeni Terminal Zemin kat yolcu check-in için kullanılacaktır. Boşluk hakimdir iki check-birimlerinde, her biri 14 masaları içeren. Bu bölge inşa edilmiştir check-en az 14 hatlarında az bir zaman.

       

Zemin katta ise, check-in ile ilgili hizmetler, havayolları özellikle satış masalarında bulunan ve ajanları, bir büyük boy bavul masası ve bir gümrük işyerinde kullanım için binalar.

       

Bu aynı zamanda bir bilgi hizmeti Havaalanı ziyaretçiler için mevcut olacak, bir gazete ve bir kahve dükkanı duruyorum.

       

bakış mimari gelin Giriş Holü cömertliği From binanın diğer kısımları bu yüksekliğe esneme yapmaz 20 metre tavan yüksekliği tarafından büyütülmüş olduğunu. Bu ve Giriş Holü havadar yapan güzel doğal gün ışığı ile aydınlatılan. Bu iç eşsiz kılan check-in masalarında da tuval elemanlar kanatlar simgeleyen örtüşen ile. Sıcak ve samimi duygu duvarları kiraz ahşap kaplama ile sağlanır. Milan Rastislav Stefanik, Havaalanı ismini veren tema, hayatı inanç bir dekoratif duvar bina ana girişinde karşı karşıya görüntülenir.

       

2. Asma kat

       

Yürüyen merdiven bir ofis ve idari alandır birinci kata kadar götürecektir. Bu alan tüm havayolları ve diğer iş birimleri Havalimanı’nda faaliyet gösteren bir arka ofis olarak kullanılacak.

       

Ayrıca bir toplantı odası veya, isterseniz, bu katta bir basın odası. Merdiven veya asansör 2 kat götürecek, Departures.

       

3. Güvenlik Kontrolü

       

2 katta bir bekleme, alışveriş ve kalkış bölgedir. Giriş iki tam otomatik ve iki standart kabin bagaj tarama kayışlar ve kapı çerçevesi metal dedektörleri yeni bir çok kapasite güvenlik kontrol geçer.

       

4. Gidiş Salonu

       

Salonun Boyutlar yeterli oturma alanı ile geniş kalkış çıkar sağladı. yenilikçi bir unsur olarak, cep telefonları ve dizüstü yolcuların konforu artırmak için şarj üniteleri yüklü.

       

Mimarlar izin çalıştı Gidiş Salonu mümkün olduğunca doğal gün ışığı. Gündüz sadece binanın cam cilt gelmektedir ama çatı ışıkları aracılığıyla da. zemin mevcuttur Slovak havacılık öyküsü, tasarım öğeleri, aynı zamanda bu bölgede tekrarlayan tuval örtüşen özellikle restoran ve renk tonları seçilmiş bulunmaktadır. Tasarım öğeleri alışveriş ve restoran alanı hakim tarihsel uçak kasık yapıları hatırlatmak cam dolgulu kemerli yapılar renklidir.

       

Giriş iş salonu için CAPRONI Lounge, restoran ve kahvehane arasında geçit değil. Bulunan küçük bir out-of-yönlü, yeterli gizlilik sağlar ve camsı cephe boyunca tüm Giriş Holü ve gelecekte kafede üzerinde kurulacak bir CAPRONI uçak modeli de olağanüstü bir görünüm.

       

Bu uçaklar için yürüyerek ya da otobüslerle devam edecektir nerede Yatılı köprüler kalkış çıkar itibaren zemin kat için yolcu alacak.

       

Letisko MR Štefánika – Havaalanı Bratislava, a. s. (BTS) Slovak Cumhuriyeti en büyük uluslararası havaalanıdır. Onun geçmişi 1946 ulaşır. Havalimanı yıl 2004 yılında ağır genişleme zevk – 2006, yıllık yolcu fazlaları% 60 ortalama ulaştı. 2009 yılında havaalanında 1,7 milyon yolcu ele ve ele kargo tarihi rekor 12 bin ton tutarında yaşadı.

       

Bugün, havalimanı 30 ve destinasyonlar planlanmış rotalar 5 havayolu – CSA Çek Hava Yolları, Tuna Wings, LOT Polish Airlines, Ryanair ve Sun D’Or International tarafından sağlanmaktadır bağlı.

       

Daha fazla bilgi at: www.airportbratislava.sk

       

Medya için iletişim:

       

Dana Madunická

       

Halkla İlişkiler Müdürü

       

Letisko MR Štefánika – Havaalanı Bratislava gibi (BTS)

       

Tel.: +421 2 3303 3115

       

Faks: +421 2 3303 3009

       

Hücre: 421 903 263 611

       

e-mail: dana.madunicka @ airportbratislava.sk

       

www.airportbratislava.sk

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika