spot_img
spot_imgspot_img
23.9 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Bilinmeyen Hedef: SAS’ın Gizemli Bir Yolculuğuna 1,000’den Fazla Katılımcı

Seçtiklerimiz

SAS’ın Sırlı Yolculuğu: Gizemli ve Heyecan Dolu Bir Maceraya Davet Ediyor!

SAS Scandinavian Airlines, EuroBonus üyelerine rezervasyonları açtıktan dakikalar içinde “Bilinmeyen Hedef” (Destination Unknown) girişimine 1,000’den fazla kişinin kaydolduğunu gördü.

Üyeler, 12 Şubat 2024’te Orta Avrupa Saati ile 12:00’de kaydolmaya davet edildi.

Scandinavian Airlines, pazarlama girişimini Aralık 2023’te duyurmuştu ve bu, taşıyıcının kayıt olanlara gizemli bir yerleşim yerine giden bir gidiş-dönüş bilet şansı sunmasını içeriyor. Hedef, programı kabul edilenlerin 5 Nisan 2024’te Kopenhag Havalimanı’nda buluştuğu an’a kadar açıklanmayacak. Yolculuk, 5-8 Nisan 2024 tarihleri arasında üç gün sürecek ve havayolu tarafından “SAS tarafından özel olarak düzenlenen eşsiz bir macera” olarak tanımlandı. Daha fazla ayrıntı sağlanmadı.

Duyuru metninden anlaşıldığına göre, bu bir hediye değil, biletlerin EuroBonus programı aracılığıyla rezerve edilmesi gerekiyor. SAS, bu amaç için özel bir uçak ayırmış durumda.

Gizemli uçuş için tüm biletler otomatik olarak SAS’ın 2023’te tanıtılan sürdürülebilir havacılık yakıtı (SAF) programının bir parçası olacak. Bu biletler, SAS uçuşlarının CO₂ emisyonunu azaltmak amacıyla yaklaşık %50 biyoyakıt içeriyor.

ANT | Özel Haber

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika