spot_img
spot_imgspot_img
27.7 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Avustralya, Melbourne Victory’nin Yeni Ana Sponsorsu: Türk Hava Yolları

Seçtiklerimiz

THY, Avustralya’nın Melbourne Victory Futbol Kulübü ile Stratejik Sponsorluk Anlaşması Yaptı. THY ve Melbourne Victory Arasında Yapılan Sponsorluk Anlaşması Futbol ve Havacılığı Buluşturdu.

Dünyanın önde gelen havayolu şirketlerinden biri olan Türk Hava Yolları (THY), geniş uçuş ağı ve global etkinlikleriyle bilinen bir kuruluş olarak, Avustralya’nın Melbourne şehrinin ünlü futbol kulübü Melbourne Victory ile stratejik bir sponsorluk anlaşması imzaladı.

Bu anlaşma, 2024-2025 sezonundan itibaren üç yıl boyunca geçerli olacak ve Melbourne Victory’nin farklı liglerde mücadele eden erkek ve kadın futbol takımlarının yanı sıra altyapı ekiplerinin formalarında THY’nin logosunu taşıyacak.

Sponsorluk kapsamında, stadyum içi etkinlikler, dijital platformlar ve görünürlüğü artırmak adına çeşitli reklam alanları da bulunacak. Bu stratejik iş birliği, THY’nin spor dünyasındaki varlığını güçlendirmeye ve Melbourne Victory ile ortak bir başarı hikayesi yazmaya yönelik önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

İki kuruluş arasındaki bu iş birliği, hem futbolseverleri hem de seyahatseverleri kapsayan unutulmaz deneyimler sunmayı hedefliyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika