spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Pegasus Havayolları’ndan Pay Sahiplerine Duyuru: Genel Kurul Tarihi Belli Oldu

Seçtiklerimiz

Pegasus Havayolları, 2023 Olağan Genel Kurul Toplantısı İçin Tarih ve Detayları Açıkladı

Pegasus Havayolları, 2023 yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı’nın düzenleneceği tarih ve detayları açıkladı. Genel Kurul, 28 Mart 2024 Perşembe günü saat 10:00’da şirket genel merkezinde gerçekleşecek.

Toplantının gündeminde 2023 Faaliyet Yılına ait Finansal Tablolar, Bağımsız Denetim Raporu, Dönem Kârının Kullanımına İlişkin Yönetim Kurulu Teklifi, Faaliyet Raporu, Kurumsal Yönetim İlkelerine Uyum Beyanı, Sürdürülebilirlik Raporu ve diğer maddeler yer alacak. Belge ve bilgiler, toplantıdan üç hafta önce şirket merkezinde, şirketin internet sitesinde ve Elektronik Genel Kurul sisteminde pay sahiplerinin incelemesine sunulacak.

Pay sahiplerinin katılım ve oy kullanma hakkı için paylarını depo etmelerine gerek olmadığı belirtilirken, Elektronik Genel Kurul Sistemi ile oy kullanacak pay sahiplerinin bilgi almak için Merkezi Kayıt Kuruluşu’na başvurabilecekleri ifade edildi.

Vekâleten temsil edilecek pay sahiplerinin vekâletnameleri noterce onaylanmış olmalıdır. Şirket, detaylı bilgilere “http://www.pegasusyatirimciiliskileri.com” adresinden ulaşılabileceğini ve toplantının menfaat sahipleri, basın ve kamuya açık olarak düzenleneceğini, söz hakkı bulunmadığını ve pay sahiplerinin katılımlarını beklediğini bildirdi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika