spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 18 Nisan 2024

Anadolujet Kopenhag’dan uçmaya hazır

Seçtiklerimiz

2 Haziran’da Kopenhag-Ankara uçuşlarına başlayacak olan Anadolujet, 4 Haziran’da Kopenhag-İstanbul seferlerine, 19 haziran’dan itibaren de İstanbul seferlerini haftada 3’e, Ankara seferlerini de 4’e çıkaracak.
         

       

Anadolujet’teki hizmet kalitesinin THY’den farklı olmayacağını ifade eden Şimşek, “Vatandaşlarımızı THY’den yüzde 30 daha ucuza götüreceğiz. Anadolujet tamamen THY’nin bir alt kuruluşudur ve tek farkı sadece uçaklarımızda business sınıfının olmamasıdır’ dedi. Uçuşlarda ayrıca ücretsiz olarak sandviç, kek, su ve çay servis yapılacağı bildirildi.
         

       

Anadolujet’in Kopenhag’dan uçmaya başlamasıyla yer sıkıntısının ortadan kalkacağını belirten THY Kopenhag müdürü Şimşek, ‘Anadolujet ile makul bir fiyata vatandaşlarımızı taşıyacağız. Bizim biletlerimiz pahalı değil, ancak vatandaşlarımız biletlerini almayı son günlere bırakınca otomatikman pahalıya uçuyorlar’ dedi.
         

       

Şimşek ayrıca, önümüzdeki yıl Konya ve Kayseri uçuşlarının da başlatılacağını ve vatandaşların bu yılın sonunda Konya ve Kayseri biletlerinin ucuza alabileceklerini söyledi.
         

       

THY ve Anadolujet’in Pazarlama Sorumlusu Yusuf Künbet ise, Anadolujet’in teknik bakım, kaptan ve hostes olarak THY’nin aynısı olduğuna işaret ederek, THY kalitesini Anadolujet’e yansıttıklarını söyledi. Anadolujet’in gece uçuşu gerçekleştirmesinden dolayı ikram konseptinde değişikliğe gittiklerini ifade eden Künbet, ‘Uçuşlarımızda ücretsiz olarak sandviç, kek, su ve çay servisimiz olacak. Diğer ucuz hava yollarında ikramlar ücretli olurken, bizde kesinlikle ücretli olmayacak. Yolculardan gelen talep doğrultusunda ikram konseptinde değişiklik yapabiliriz’ dedi.

       

 

       

Geçtiğimiz yıl Kopenhag’dan 173 bin yolcu taşıdıklarını belirten THY Kopenhag müdürü İbrahim Şimşek, bu yılki hedeflerinin 250 bini aşmak olduğunu söyledi.  

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika