spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

20 Ülkede Toplam 46 Noktada Pegasus

Seçtiklerimiz

Türkiye’nin en yeni uçaklarına sahip filosuna sahip olmak için yaptığı filo yatırımının yanı sıra destinasyonlarına da her geçen gün bir yenisini ekleyerek uçuş ağını genişletiyor.

Pegasus’un uçuş ağına eklediği  yurt içi ve yurt dışı yeni noktalar ile Pegasus misafirleri, 30 Mart’tan itibaren İzmir’den Londra’ya vergiler dahil 92,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla, 1 Mayıs’tan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen’den Sivas’a 69.99 TL’den başlayan fiyatlarla, 15 Mayıs’tan itibaren Tahran’a 99,99 USD‘den başlayan fiyatlarla, 16 Mayıs itibaren Bükreş’e 49,99 Euro’dan başlayan fiyatlarla, 17 Mayıs’tan itibaren de Almanya Zweibrücken’e 79,99 Euro‘dan başlayan fiyatlarla karşılıklı seyahat etme imkanına kavuştular.

Pegasus’un 1 Haziran’dan itibaren başlayacağı Adana-Bodrum uçuşları ile Adana merkezli uçuşlara da bir yenisi daha eklenmiş olacak. Haftanın 3 günü karşılıklı gerçekleştirilecek Adana-Bodrum uçuşlarının biletleri de vergiler dahil 69,99 TL’den başlıyor.

Uçuş ağına eklediği bu yeni destinasyonlar ile Pegasus Hava Yolları, misafirlerini 20 ülkede toplam 46 uçuş noktasına en ekonomik şekilde ulaştırarak, tatil bütçesindeki seyahat masraflarını minimize ediyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika