spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Airbus “Jet” renk ve isimlerini tanıttı

Seçtiklerimiz

Çoğunlukla Airbus kurumsal jet müşterileri tarafından seçilen  yeni renkler ayrıca ‘Airbus Corporate Jets" logosu renkleri göz önünde tutularak seçilmiştir.

Bu yeni markaya ek olarak, yeni ünvanlar da tanıtıldı. Airbus ACJ jet modeli, A318 uçağı Airbus ACJ318 getirilerek üretildi ve böylece tüm Airbus ailesi ACJ380’den geliyor.

Airbus COO John Leahy “Airbus her zaman yenilikçi oldu ve de müşterilerinin yararına yönelik çalışmalar yaptı. Bu çalışmaları yeni marka, renk ve ismimiz ile kurumsal jet ailesine yansıtarak  Airbus Jet’e daha modern daha taze bir görünüm kazandırmak  istedik. Müşteri yararlarına odaklı olmak üzere Airbus olarak sahip olduğumuz  aile kavramı tanımı ile Airbus ailemizin yeni bir üyesini tanıttık.” dedi.

Airbus kurumsal jetleri kabin özelliği ile müşterilerine uçuş konforunu sanki onlar evde ya da ofistelermiş gibi yaşatıyor.

Daha fazla kapsama alanı için  Airbus ACJ318, ACJ319 ve  ACJ320 güçlendirilmiş yapı ve dahili merkezi tanklara ve iyi kalkış performansı için yüksek itme motorlarına  sahip.

Airbus, müşterilerine muhteşem uçuş konforuyla birlikte modern bir uçak ailesi sunan tek üretici.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika