spot_img
spot_imgspot_img
7.7 C
İstanbul
Salı, 19 Mart 2024

İngiltere ve Türkiye’de AVIAREPS ile çalışacak

Seçtiklerimiz

AIR TANZANIA TÜRKİYE VE İNGİLTERE’DE AVIAREPS İLE ÇALIŞACAK
 
Dünya çapında 48 ülkede 66 ofisi ile uluslararası turizm ve havacılık talebinin geliştirilmesi ve şekillendirilmesi konusunda dünya lideri ve uzmanı AVIAREPS, Tanzanya’nın ulusal bayrak taşıyıcısı  Air Tanzania tarafından Birleşik Krallık ve Türkiye’de Genel Satış Acentesi (GSA) olarak görevlendirildi.
 
Anlaşma, Mart ayı itibariyle yürürlüğe girdi ve AVIAREPS’in Türkiye ve İngiltere uzman ekiplerini, havayolunun belirlenen pazarlarda satış kampanyaları, pazarlama ve halkla İlişkiler faaliyetleri için görevlendirdi.
 
Air Tanzania Kurumsal İletişim & PR Yöneticisi Josephat Kagirwa şunları aktarıyor: “İngiltere ve Türkiye’deki müşterilerimiz ve sektör ortaklarıyla gelişimimizi artırırken ve daha fazla etkileşime devam ederken AVIAREPS ile çalışmaya başlamayı heyecanla bekliyoruz. İşbirliğimizin iş hacmimizin gelişimini etkilerken, bu iki önemli ülkeye, Afrika ve Avrupa’daki iş bağlantılarımızın sayesinde ve gelişmiş satış desteği ile değer katacağına inanıyoruz”
 
Air Tanzania Limited Şirketi Hakkında:
 
Air Tanzania Limited Şirketi (ATCL), Dar Es Salaam’daki, Julius Nyerere Uluslararası Havaalanı’ndaki merkezinde kurulmuştur. 1977 yılında kurulan şirket, o tarihten bu yana Afrika Havayolları Birliği’nin (AFRAA) üyesidir.
 
Kuruluşundan bu yana, ATCL yapısında birkaç değişikliğe gitti ve hükümetin güçlü bir ulusal havayolu ortaya çıkarma çabaları sayesinde bugünkü konumuna ulaştı.
 
Air Tanzania şu anda, Dar es Salaam^daki bağlantı noktasından 5 uluslararası ve 10 iç hatta hizmet vermektedir. Uluslararası hatlar; Burundi, Uganda, Kamaro, Zambiya ve Zimbabve. Önümüzdeki altı ayda, Hindistan, Tayland, Güney Afrika ve Çin’e ek rotalar eklenecek.
 
Air Tanzania’nin filosu 1 Bambardier Dash8 Q300, üç Bombardier Dash8 400, iki  Airbus A220-300 ve bir Boeing 787-8Dreamliner’dan oluşuyor. Aralık 2019’dan önce filoya bir Bombardier Dash8 Q400 ve B787-8 Dreamliner’in katılması bekleniyor. Gelişen filosuyla ATCL, havayolu ulaşım pazarında önemli bir oyuncu olarak tekrar yerini kazanma konusunda güvenli adımlar atıyor. Devam eden ATCL filo ve ağ genişleme programı Afrika, Avrupa, Asya ve ABD hatlarını değerlendiriyor.
 
AVIAREPS Hakkında:
 
1994 yılında Almanya’da kurulan AVIAREPS Group, 48 ülkede 66 adet kendine ait ofis ile altı kıtayı kapsayan geniş bir ofis ağı ile 100’den fazla havayolu ve 150’den fazla turizm, misafirperverlik, perakende ve ticaret tanıtım müşterisi ile dünyanın önde gelen havayolu ve Turizm temsilciliği şirketidir. Portföyüne. Çok etkin çalışan yolcu Genel Satış Acentesi (GSA) hizmetleri ve Turizm pazarlama temsilciliği hizmetleri sağlamanın yanı sıra, müşterilerine dijital pazarlama, halkla ilişkiler, reklam, BT çözümleri, danışmanlık, finansal hizmetler, havaalanı pazarlaması ve ticaret ve perakende tanıtımında uzmanlık ve hizmetler sunulmaktadır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika