spot_img
spot_imgspot_img
17.1 C
İstanbul
Perşembe, 28 Mart 2024

Abu Dhabi Havalimanlarının Tercihi Kiosk İnnova!

Seçtiklerimiz

Havaalanında yolcular artık internete Kiosk İnnova güvencesi ve konforuyla bağlanıyor.

Türk Telekom Grup Şirketi İnnova’nın self servis cihaz pazarındaki lider markası Kiosk İnnova, Abu Dhabi Havalimanları Şirketi (ADAC) için özel olarak tasarladığı kiosklarla yolcuların uçak bekleme sürelerinde kolayca internete bağlanabilmelerini sağlıyor. Geçen yıl 12 milyon 400 bin kişinin kullandığı havalimanında artık yolcular uçak saatlerini beklerken Kiosk İnnova’nın geliştirdiği kiosklardan internette bağlanarak çeşitli işlemlerini gerçekleştirebiliyor.

Tasarım, üretim ve donanımı Kiosk İnnova tarafından geliştirilen 35 akıllı kiosk, Abu Dhabi Havalimanı içerisinde 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Yolcuların ihtiyaçları göz önüne alınarak Kiosk İnnova mühendisleri tarafından özel olarak tasarlanan bu kiosklar ayrıca ergonomik yapısıyla engelli yolcularında kullanımı için de kolaylık sunuyor.

Gelişmiş tasarımda yüksek güvenlik

Kiosk İnnova tarafından ADAC için özel tasarlanan kiosklarda; wireless bağlantısını güçlendirmek için çift anten, özellikle engellileri de düşünerek tasarlanmış olan her kullanıcının boyuna göre ayarlanabilen hareketli LCD ekranlar, kulaklık, mikrofon, USB portu, barkod okuyucu, Arapça – İngilizce metal klavye, trackball ve A4 lazerjet yazıcı da bulunuyor. Yolcular bekleme süreleri boyunca bu kiosklarla internete bağlanarak kulaklıkları aracılığıyla Yahoo Messenger veya MSN Messenger ile görüşme yapabiliyor ya da internetten indirdikleri dosyaları USB’lerine kopyalayabiliyor. Kullanıcıların kişisel bilgilerinin kaydolmaması amacıyla her 15 dakikada bir yenilenerek kullanıcı bilgilerini silen kiosklarda ayrıca her saat yeni işletim sistemi yükleyerek tam güvenlik sağlıyor.

Kiosk İnnova markası ile uluslararası alanda ses getiren projelere imza atmaya devam ettiklerine dikkat çeken İnnova Kiosk ve Otomasyon Çözümleri Direktörü Ahmet Kebabçıoğlu, "Hayata geçirdiğimiz başarılı projeler sayesinde Kiosk İnnova markamızın uluslararası alanda bilinirliği gün geçtikçe daha da artıyor. Uluslararası geçiş noktası olan Abu Dhabi’nin havalimanında bir Türk markası olan Kiosk İnnova’nın yer alıyor olması bunun en güzel örneklerinden biri. Bu ihaleye bir Türk markası olan Kiosk İnnova’nın doğrudan davet edilmiş olması uluslararası pazardaki bilinirliğimizin en önemli göstergesi. Ortadoğu’da yoğun bir yolcu trafiğine sahip bu gelişmiş havalimanına markamızla değer yaratmak ve uluslararası referanslarımıza bir yenisini daha eklemiş olmaktan dolayı çok mutluyuz." dedi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika