spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Yolcuların Dikkatine, pist çalişması var!

Seçtiklerimiz

Adıyaman ve Mardin Havaalanları’nın yapılacak pist genişletme ve bakım çalışmaları nedeniyle 15 Haziran’dan yıl sonuna kadar, Merzifon Havaalanı’nın ise 1 Eylül’e kadar pist çalışmaları nedeniyle kapalı kalacağı açıklandı.

THY tarafından yapılan açıklamaya göre, Adıyaman ve Mardin Havaalanları 15 Haziran 2011 tarihinden itibaren hava ulaşımına kapatılırken, çalışmaların yıl sonuna kadar sürdüreleceği belirtildi. 1 Haziran’da kapatılan Merzifon Havaalanı da, pist çalışmaları nedeniyle 1 Eylül’e kadar geçici olarak uçuşlara kapatılacak. Türk Hava Yolları’nın bu sebeple bu tarihler arasında Adıyaman, Mardin ve Merzifon seferleri iptal edildi.

 

Türk Hava Yolları’nın Adıyaman, Mardin ve Merzifon meydan satış ofislerinde, bilet satış işlemleri haftaiçi 08. 30-17. 30 saatleri arasında sürdürülecek. Mardin Havaalanı kapalı olduğu süre boyunca, Kızıltepe ve Mardin şehir merkezindeki yetkili acenteler önünden Diyarbakır Havaalanı’na ve dönüşte Diyarbakır Havaalanı’ndan Mardin kent merkezine THY’nin sefer saatlerinde Mardin ve Diyarbakır taksiciler kooperatifleri tarafından karşılıklı taksi- dolmuş hizmeti verilecek.

 

Merzifon otogardan, Samsun otogarına sürekli otobüs çalışmakta olup Havaş servisleri Samsun Otogardan Samsun-Çarşamba Havaalanına Türk Hava Yolları’nın sefer saatlerinden 3 saat 15 dakika önce hareket edecek.

 

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika