spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Yaralı Fransız özel uçakla ülkesine yollandı

Seçtiklerimiz

Ramilisoon Antonin, geçen 19 Temmuz’da Amasra’da kayalıkların üzerinde arkadaşlarıyla gezerken dengesini kaybederek, yaklaşık 50 metreden denize düştü. Sahil Güvenlik Komutanlığı ekiplerince kurtarılan Antonin, Bartın Devlet Hastanesi’ndeki ilk tedavisinin ardından Zonguldak’taki Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Belinde ve iki el bileğinde kırık saptanan Antonin, felç riskine karşı acil ameliyata alındı. Başarılı bir omirilik ameliyatı geçiren Antonin, bileklerindeki kırıklar için ortapedi ameliyatını ise kabul etmedi.

Vücudunun çeşitli yerlerinde ezilmeler de meydana gelen Antonin’in, tedavisini ülkesinde sürdürme isteği, Fransa’nın Ankara Büyükelçiliği’ne bildirildi. Fransa’dan gönderilen özel uçak, Kayseri’de benzer bir kazada yaralanan başka bir Fransız turisti alıp, Zonguldak Çaycuma Havalimanı’na indi.

112 Acil Servis ambulansından indirilen Antonin, sedye ile uçağa nakledildi. Antonin ile diğer turisti taşıyan uçak, hazırlıkların tamamlanmasının ardından havalandı. Antonin’in, Fransa’nın Lyon kentinde bir hastanede tedavisini devam ettireceği belirtildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika