spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Wataniya Airways’de Sabiha Gökçen’den Uçacak

Seçtiklerimiz

Kuveyt merkezli havayolu şirketi Wataniya Airways, İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’ndan uçuşlarına başladı.

       

Kuveyt merkezli havayolu şirketi Wataniya Airways, 2 Mayıs 2010 tarihinden itibaren Sabiha Gökçen’den, Kuveyt City seferlerine başladı. İstanbul Sabiha Gökçen Uluslararası Havalimanı’na ilk seferini gerçekleştiren Airbus A320 tipi uçak ‘su takı’ ile karşılandı.

       

 Wataniya Airways’in ilk uçuşunu kutlamak adına düzenlenen törende; İSG yöneticileri, kabin ekibini ve yolcuları çiçek vererek karşıladılar. Uçaklarında First ve Premium Economy sınıfında hizmet veren Wataniya Airways; Salı, Cuma ve Pazar günleri olmak üzere haftanın 3 günü 122 yolcu kapasiteli, Airbus A320 tipi uçaklarıyla tarifeli seferler düzenleyecek.

       

İspanyol havayolu şirketlerinden Spanair de Sabiha Gökçen’den Barcelona’ya yarın tarifeli uçuşlarına başlayacak. Yine ucuz tarifeli bilet satan Vueling şirketi de Barcelona-İstanbul direkt uçuşlarına 24 Haziranda başlayacak. Barcelona’dan İstanbul’a ilk direkt uçuşunu yapacak

       

Spanair uçağını Barcelona Belediye Başkanlığı yapmış olan İspanya’nın Ankara Büyükelçisi Joan Clos’un da karşılayacağı öğrenildi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika