spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

US Airways uçağında rezalet gözaltı

Seçtiklerimiz

Olay, US-Airways Havayolları’na ait bir uçakta yaşandı. 906 sayılı uçuşa hazırlana uçak, pistte yerini almak için taksi yaparken yaşandı.İsmi açıklanmayan bir kadın yolcunun cep telefonuyla konuşmaya başlamasıyla gelişen olay, oldukça ilginç bir seyir aldı.Yanında 2 yaşındaki çocuğuyla seyahat eden kadın, kabin görevlilerinin uyarılarına rağmen konuşmaya devam etti.Bunun üzerine tekrar tekrar telefonunu kapatması istendi.

Ancak uyarılara aldırmayan kadın konuşmaya devam etti.Devreye giren pilot durumu, havaalanı yetkililerine bildirince, uçağa güvenlik görevlileri girdi. Ardından kadın uçaktan zorla indirildi.Çocuğunun gözleri önünde sert bir müdahaleye maruz kalan kadın gözaltına alındı. Bu arada kelepçe takılmak istenince kadının polisi ısırdığı ileri sürüldü.

Olanlar karşısında ağlamaya başlayan çocuk ise bir süre sonra havaalanına gelen babasına teslim edildi.Kadın yolcu aleyhine, diğer yolcuları ve uçağı tehlikeye atmak, güvenlik güçlerine mukavemet göstermek gibi suçlamalarla dava açılması bekleniyor. 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika