spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Ünlü driftçiler Bursa Yunuseli Havaalanı’nda tozu dumana kattı

Seçtiklerimiz

Yunuseli Havaalanı muhteşem bir organizasyona ev sahipliği yaptı. Bursa Motor Sporları Kulübü Derneği’nin organize ettiği 2. Yeşil Bursa Tuning ve Drift Etkinlikleri kapsamında Abbas Çimen, Örge Pamukçu, Deniz Dursun, Ahmet Başer gibi ünlü driftçiler piste çıktı.

Ayrıca ses sistemleri ve oto modifiye klasmanında birçok aracın sergilendiği etkinlikte 2017 IASKA Dünya Şampiyonluğu bulunan Ali Yıldırım da otomobilini sergiledi.

Drift ve tuning tutkunları Yunuseli Havalanı’nda buluştu. Alanında en tanındık driftçilerin piste çıktığı etkinlik vatandaşlar tarafından tam not aldı.

Bursa Motor Sporları Kulübü Derneği’nin organize ettiği 2. Yeşil Bursa Tuning ve Drift Etkinlikleri kapsamında Abbas Çimen, Örge Pamukçu, Deniz Dursun, Ahmet Başer Muhammet başer, Farnoush Rezaei gibi ünlü driftçiler piste çıkarak adeta tozu dumana kattı. Lastiklerin yandığı, yüksek desibelden kaynaklı kulakların çınladığı etkinlikte ayrıca ses sistemleri ve oto modifiye klasmanında birçok araç sergilendi.

Etkinlikte 2017 IASKA Dünya Şampiyonluğu bulunan Ali Yıldırım da 100 bin dolarlık ses sisteminin bulunduğu otomobilini sergiledi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika