spot_img
spot_imgspot_img
25.4 C
İstanbul
Cuma, 26 Temmuz 2024

THY,yeni yıla,yeni sitesiyle girdi.

Seçtiklerimiz

İnterajans, günde ortalama 118 bin kişinin ziyaret ettiği www.thy.com sitesini yeniledi. Türk Hava Yolları için Türkçe dahil 16 dilde yayın yapan 41 site hazırlandı. Siteler THY’nin istekleri ve ihtiyaçları göz önünde bulundurularak yapılan detaylı analizlerin ardından zenginleştirildi.

THY sitesinde online işlemler, basın bültenleri, güncel haberler, duyurular ve kampanyaların yanı sıra kurumsal bilgilere de ulaşmak mümkün.

Kullanıcı Arayüzleri
ınterajans tarafından hazırlanan Kullanıcı Arayüzleri estetik tasarımın yanında engelliler için erişilebilirlik standartlarına uygun olarak modellenmiştir.

Altyapısı ve Teknolojsi
ınterajans’ın THY Projesi için geliştirdiği altyapı sınırsız dili destekleyen yapısıyla Türkiye’de bir ilktir. Çoklu dilde yayın yapabilecek (Asya dilleri dahil) ve XHTML, CSS gibi teknolojileri üst seviyede kullanabilecek şekilde modellenmiştir. Günde ortalama 70 bin kişinin ziyaret ettiği yoğun kullanıcı trafiği olan THY sitesi, gerek veri tabanı, gerekse sayfa görüntüleme ve başarılı kodlaması ile öne çıkmaktadır.

İçerik Yönetimi
16 dilin getirdiği zorluklarla birlikte uluslararası alanda yayın yapan bir web sitesi olan THY Sitesi, çoklu editörün farklı dillerde zaman dolmeninde içerikleri oluşturabildiği ve yönetebildiği, sade anlaşılır ve güvenli bir içerik yönetim sitemine sahiptir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika