spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY’nin eski ve yeni yöneticileri buluştu

Seçtiklerimiz

       

           

               

                   

               

               

               

               

                   

               

           

       

                   

                       

                           

                               

                           

                       

                   

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu, daha önce THY yönetim kurulu başkanlığı ve genel müdürlük yapmış Erman Yardelen, Tezcan Yaramancı, Atilla Çelebi ve Yusuf Bolayırlı’yı bir araya getirip, çalışmalar hakkında bilgi verdi.

                   

Eski yöneticiler, THY uçaklarına ikram hizmeti veren Turkish Do&Co’nun Atatürk Havalimanı tesislerini gezerek, birlikte öğle yemeği yedi. Ardından, THY’nin ikram ve teknik birimlerini dolaşan eski yöneticiler, kendilerine bu güzel daveti yapan Başkan Hamdi Topçu’ya teşekkür etti.
                   
                    Eski yönetici Erman Yardelen, THY’nin, bıraktıkları noktadan daha ileriye geldiğini görmekten gurur duyduklarını söyledi. Yardelen, "THY, dünyanın güçlü havayolu şirketlerinden biri haline geldi. Hamdi Topçu ve arkadaşlarını kutlamak gerekir." dedi.
                   
                    Aynı görüşleri belirten Tezcan Yaramancı da "Böyle bir jest beni mutlu etti, duygulandırdı. Böylesi görevler bir bayrak yarışıdır. Şimdiki arkadaşlarımız bu görevi başarıyla sürdürüyorlar.” diye konuştu.
                   
                    Tesisleri gezen yöneticilerden Atilla Çelebi ise özlediği arkadaşlarıyla bir araya gelip, sohbet ettiklerini ve eski günleri yad ettiklerini anlattı. Çelebi, "Bugüne kadar görev yapan tüm arkadaşlarımız gibi bizler de üzerimize düşeni yaptık. Şimdi görevdeki arkadaşlarımız da yapılanların üzerine yeni birçok çalışma yürüttüler. İkramın geldiği nokta gurur verici. Şahane bir tesis olmuş." şeklinde konuştu.
                   
                    Yusuf Bolayırlı da hatırlanmanın güzel bir şey olduğunu belirtip, THY’deki gelişmeleri yakından görme imkanı bulduklarını dile getirdi.
                   

       

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika