spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY, Messi’yi getiriyor

Seçtiklerimiz

THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu 2013 Final-Four organizasyonunun İstanbul’da düzenlenmesi için Avrupa Ligi Yönetim Kurulu ile görüşmelere başladıklarını kaydeden Topçu, "Bu isteğimize çok olumlu yaklaşıyorlar" şeklinde konuştu.

       

Barcelona ve Manchester United gibi dev futbol kulüplerine sponsor olduklarını hatırlatan THY Genel Müdürü, Milano’nun bir takımı ile daha anlaşmaya çok yakın olduklarını kaydetti. THY’nin son sporluğunun İnter ya da Milan kulüplerinden biri ile olacağının altı çizildi.

       

AYRIM YAPMIYORUZ

       

Bursaspor’un sezon başında göğüs reklamı için kendilerine istekte bulunduğunu belirten Hamdi Topçu, "Ancak biz Türkiye’de bütün futbol kulüplerine eşit mesafedeyiz. Tek takıma göğüs reklamına sıcak bakmıyoruz. Yine de 4 Büyükler’e yaptığımız ulaşım indiriminin aynısını, son şampiyona da uyguladık" ifadesini kullandı.

       

THY’nin Avrupa Ligi’nin isim hakkı için yılda tahmini 10 milyon Euro ödeyeceği gelen haberler arasında.

       

Öte yandan tanıtımda Barcelona’nın dünyaca ünlü futbol yıldızı Lionel Messi’nin ağabeyi Rodrigo Messi de hazır bulundu. Aynı zamanda kardeşi Lionel’in menajerliğini de yapan Rodrigo’nun, Barcelona ve Arjantin Milli Takımı’nın 10 numarasını özel bir etkinlik çerçevesinde Türkiye’ye getirmek için THY yetkilileri ile görüştüğü öğrenildi.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika