spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY işyerleri, işletim hizmetleri ihalesi

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları A.O.’dan THY A.O. İşyerlerine Temizlik, İtfaiye, Kargo İşçilik, Depo Yükleme-Boşaltma ve Çay Ocakları İşletim Hizmetleri İşi İhale Edilecektir

-Ortaklığımız İşyerlerine Temizlik, İtfaiye, Kargo İşçilik, Depo Yükleme-Boşaltma ve Çay Ocakları İşletim Hizmetlerinin, 2 yıl süreyle yaptırılması işi, kapalı zarfla teklif almak suretiyle ihale edilecektir.

– Geçici Teminat, teklif edilen KDV Hariç toplam tutarın %3’ü oranındadır.

– Kapalı zarfla verilecek teklif mektupları, en geç 12.04.2011 günü saat: 10:oo’a kadar Atatürk Havalimanı THY A.O. Genel Yönetim Binası B Blok 1.Kat Yeşilköy/İSTANBUL adresindeki Genel Satınalma ve İkram Başkanlığında bulundurulacaktır. Anılan gün ve saatten sonra elden verilen veya posta ile gönderilen teklif mektupları kabul edilmeyecektir. İhale aynı yer ve zamanda yapılacaktır.

– Şartnamede istenilen tüm belgelerin aslı veya noterden tasdikli suretlerin ibrazı gereklidir.

– Şartnameler yukarıda belirtilen adreste görülebilir, 200 TL karşılığı aynı adresten temin edilebilir. İhaleye teklif verecek olanların ihale dökümanını satın almaları zorunludur.

– Ortaklığımız 2886 sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 sayılı Kamu İhale Kanununa tabi olmayıp, söz konusu hizmeti alıp almamakta, dilediğinden kısmen ya da tamamen almakta serbesttir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika