spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY, IAAIA’e ev sahipliği yapacak

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları(THY), 10-13 Ekim’de İstanbul’da gerçekleştirilecek olan 19’uncu Uluslararası Havayolu İç Denetçileri Birliği Konferansı’na(IAAIA) ev sahipliği yapacak.

       

Konferansın ana gündemini, iç kontrol sistemi, global havayollarında risk yönetimi, uluslararası finansal raporlama standartları ve havayolları üzerindeki etkileri, bir diğer denetim aracı olarak sürekli kontrol ve havayolu sahte işlem değerlemesi gibi ana konular oluşturuyor.

       

THY’den yapılan açıklamaya göre 19’uncu Uluslararası Havayolu İç Denetçileri Birliği(International Association of Airline Internal Auditors-IAAIA) Konferansı, 10-13 Ekim tarihleri arasında THY’nin ev sahipliğinde The Marmara Taksim Oteli’nde yapılacak. Açıklamaya göre Konferansa IATA ve IAAIA üyesi olan ve olmayan havayolu kuruluşu temsilcileri, uluslararası bağımsız denetim kuruluşları, global dağıtım sistemi CRS kuruluşları, uluslararası risk yönetim kuruluşları ve diğer sektör temsilcileri katılacak.

       

-THY TEFTİŞ KURULU DA BİRLİK ÜYESİ-

       

1991 yılında kurulan ve 70’den fazla havayolunun üyesi olduğu Uluslararası Havayolu İç Denetçileri Birliği, havayolları iç denetim birimlerinin tecrübelerini ve en iyi uygulamalarını paylaşarak sektördeki sorunlara çözüm üretiyor. THY Teftiş Kurulu Başkanlığı’nın da üyesi bulunduğu birlik, her yıl bir ülkede sektör temsilcilerinin katılımıyla konferans düzenliyor. THY’nin ev sahipliğinde düzenlenecek bu yılki konferansta iç kontrol sistemi, global havayollarında risk yönetimi, uluslararası finansal raporlama standartları ve havayolları üzerindeki etkileri, bir diğer denetim aracı olarak sürekli kontrol ve havayolu fraud risk(sahte işlem) değerlemesi gibi ana konular oluşturuyor.

       

-KONFERANSIN SPONSORLARI-

       

Bu yılki konferansın sponsorları KPMG ve Sabre Airline Solutions ile Deloitte, Ernst & Young, Neohapsis, PwC ve Sharpe Decisions Inc olup Konferansa ait detaylı bilgiye www.iaaia.com adresinden ulaşılabilir.

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika