spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY Başkanı Bolat: Tarihi rekora doğru uçuyoruz

Seçtiklerimiz

Türk Hava Yolları’nda (THY) görev yapan kabin memurlarından oluşan 6 kişilik orkestra, Dünya Kabin Memurları Günü kapsamında düzenleler etkinlikte uçuşa gidecek meslektaşlarına keyifli anlar yaşattı.

Kabin memurlarına seslenen THY Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat salgın öncesi günlere yeniden döndükleri belirterek “Tarihi rekora doğru uçuyoruz” dedi.

Dünyanın birçok ülkesinde 31 Mayıs tarihinde kutlanan ‘Dünya Kabin Memurları Günü’nde THY’nin İstanbul Havalimanı’ndaki Ekip Terminali’nde bir dizi etkinlikle kutlandı.

Buradaki etkinliğe THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, Uçuş İşletmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Kadaifçiler ve Kabin Hizmetleri Başkanı Özlem Öncel katıldı.

ÖNCE MÜZİK SONRA UÇUŞ

Günün anlam ve önemine ilişkin düzenlenen etkinliklerde tamamı kabin memurlarından oluşan 6 kişilik orkestra, gün boyunca sergiledikleri performansla uçuş görevleri öncesinde meslektaşlarına keyifli anlar yaşattı. Yüksek performans gösteren kabin ekiplerine hediyeler verilirken, uçuşlarına çiçeklerle uğurladı.

TARİHİ BİR REKORA DOĞRU UÇUYORUZ

Kabin memurlarına özel bir konuşmana yapan THY Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat salgın öncesinde günlere yeniden döndüklerini ve tarihi bir rekora doğru uçtuklarını belirterek “Gökyüzünün gülen yüzleri, siz değerli arkadaşlarımızın Dünya Kabin Memurları Günü’nü kutluyorum.

Zor günlerde şirketimiz için sergilediğiniz çaba ve misafirlerimizi ağırlarken gösterdiğiniz tebessüm için teşekkür ediyorum. Sizler de fark ediyorsunuz, pandemi öncesinde arı gibi çalıştığımız günlere yeniden döndük hatta tarihi rekora doğru uçuyoruz.

Her biri ayrı bir enerjiyle çalışan uçuş ekiplerimize rekora uçmamızda sağlayacakları katkılardan son derece eminiz.

Bugün birlikte çalıştığımız gibi gelecekte ulaşacağımız başarılı sonuçları da birlikte kutlayacağımızdan şüpheniz olmasın. Tüm uçuşlarınızda sağlık ve emniyet diliyorum, iyi ki varsınız” diye konuştu

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika