spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

THY 2020 yılına kadar Euro Ligi’nde

Seçtiklerimiz

Son üç yıldır “Avrupa’nın En İyi Havayolu Şirketi”*seçilen Türk Hava Yolları’nın, Avrupa basketbolunun en büyük organizasyonu Turkish Airlines Euroleague’e ait isim hakkı sponsorluğunun opsiyonlu 5 yıllık bölümünü kesinleştiren anlaşma, Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve Euroleague Basketball CEO’su Jordi Bertomeu’nun katılımlarıyla Ceylan IntercontinentalHotel’de bugün gerçekleştirilen törenle imzalandı.

Paris’te gerçekleşen 2010 Final Four’da Türk Hava Yolları’nın Euroleague Basketball’un ana sponsorlarından biri olması ile yaşanan başarılı deneyim, her iki tarafın da uzun vadeli, başarılı işbirliğine giden süreçte başlangıç noktası olma özelliğini taşıyor.

Her yıl, 24 takımın mücadele ettiği ve toplamda 252 müsabakaya sahne olan Turkish Airlines Euroleague’de, 4 takımlı İspanya’dan sonra en fazla takım gönderme hakkına sahip Türkiye’den bu sene, Anadolu Efes, Galatasaray Liv Hospital ve Fenerbahçe Ülker takımları mücadele edecek.

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu törende yaptığı konuşmada, “Avrupa’nın en üst düzey ve dünyanın en popüler basketbol organizasyonlarından biri olan Euroleague ile 2010 yılında başlattığımızkurumsal işbirliğini uzatmak, markamızın global ölçekteki bilinirliğini ve prestijini perçinleyen stratejik bir adım. Türk Hava Yolları’nın küresel boyuttaki marka cazibesi, dünya havacılık sektöründe hedeflenilen noktaya doğru emin adımlarla ilerleme yönündeen önemli kilometre taşlarından biri. Marka bilinirliğini arttırma ve hedef kitleye ulaşma noktasında bu tarz sponsorlukların katma değeri aşikar. Hedef kitle ile farklı bir iletişim geliştirme imkanı sunan bu ve benzeri işbirlikleri, küresel bir taşıyıcı olan Türk Hava Yolları’nın marka potansiyelini, sadece Türkiye’de değil, dünya genelinde deüst sıralarda ve canlı kılıyor.” dedi.

Euroleague Basketball CEO’su Jordi Bertomeu,“Yeni sponsorluk anlaşmamız, Euroleague Basketball ve Türk Hava Yolları arasındaki işbirliğini daha da güçlü kılarak devam ettirmenin yanı sıra, kazanma yolunda fazlasıyla çalışan kulüplerimiz ve sadık izleyicilerimize layık elit bir müsabakanınteminatını sağlıyor. Sporumuzun geleceğini her zamankinden daha parlak, daha umut verici hale getiren Türk Hava Yolları’nın,Avrupa basketbol ailesinin gerçek bir üyesi olması benim için çok büyük bir mutluluk.” şeklinde görüş beyan etti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika