spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

TAV, havacıların eğitimi için anlaşma imzaladı

Seçtiklerimiz

İmzalanan anlaşma ile TAV Akademi kuruluşu, bin 600 üyesi olan ACI’nın; Avrupa, Asya, Orta Doğu ve Kuzey Afrika ülkelerindeki havacılık profesyonelleri için eğitim merkezi haline geldi.
       
        TAV Havalimanları Holding İcra Kurulu Başkanı M. Sani Şener, stratejik konumuyla İstanbul’un havacılık alanında da küresel bir merkez haline gelmesi yolunda önemli bir adım attıklarını ifade etti. Şener,"Yılda ortalama 40 milyon yolcuya ev sahipliği yapan TAV Havalimanları olarak ana stratejilerimizden biri de 2006’daki kuruluşundan bugüne kadar 30 binden fazla çalışanımıza eğitim veren TAV Akademi aracılığıyla, bulunduğumuz ülkelerdeki insan sermayesine yatırım yapmaktır." dedi.
       
        İNSAN SERMAYESİ SÜREKLİ GELİŞTİRİLMELİ
       

        Şener, ACI-TAV işbirliği ile özellikle çevre ülkelerde havacılık sektöründeki profesyoneller için, yetkinlik ve liderlik gelişiminde önemli olanaklar sağlayarak, hızlı büyüme ve uluslararası entegrasyonun yarattığı artan talebi karşılayacağına inandığını vurguladı.
       
        ACI Genel Direktörü Angela Gittens de işbirliğinden memnuniyet duyduğunu ifade ederek, havacılık sektöründe, sürdürülebilir bir geleceği inşa edebilme temelinin insan sermayesini geliştirmeye kendini adamak olduğunu söyledi.
       
        TAV Akademi Eğitim Merkezi, 100 kişiden fazla katılıma olanak sağlayan 4 konferans salonu ve 7 ayrı eğitim odası ile gelişmiş bir eğitim tesisine sahip. Donanım açısından, son teknolojiye sahip araçlar ile katılımcıların üst seviyede ve tüm beklentilerini karşılayacak nitelikte modern özelliklere sahip.
       

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika