spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Havaiş Seçimleri ve Sübliminal Mesajlar

Seçtiklerimiz

Hava-İş genel kurul öncesi kurgulanan bölümlerin sonuna doğru yaklaştık. 2013 yılı Hava-İş seçimlerine benzer oyunlarının bir üst versiyonunu hep birlikte ibretle izliyor ve takip ediyoruz. Haricinde üyelere ve delegelere verilmek istenen mesajları iyi okumak ve anlamak gerekiyor. Hava-İş seçimlerinin önceden hazırlanan bir tiyatro olduğunu sakın unutmayınız. Herkes seçimlerde kendine verilen rolü iyi oynamakla meşgul.

Dikkat ederseniz, bunu bizden hariç dile getireni göremez ve duyamazsınız. Çünkü, o kişilerde oyuna kendini kaptırmış vaziyette. Hatta o kadar kaptırmışlar ki, seçimlerin oyun ve bir algı operasyonu olduğuna dahi inanmak istemiyorlar veyahutta işlerine gelmiyor. Ve biz oyunu fark ettik, oyunun dışında kalmayı tercih ederek gerçekleri yazmayı kendimize görev edindik. Sadece işimize gelen haberleri yayınlamayı ve okurlarımızı bilgilendirmeyi doğru bulduk. Varsın onlar arkadan veriştirsin ‘bizim alnımız ak, başımız dik’

YILIN EN SÜBLİMİNAL DİZİSİ

Hava-İş Seçimleri Dizisin de Üst Akıl var, FETÖ var, İmam var, Hırsız var, Artist var, Aktris var, Suçlu var, Suçsuz var, Pilot Var, Hostes var, Kamyoncu var, Taksici var, Bankalar var, Avukatlar var, Basın var, Korumalar var….Yok yok.!

Dizi çekimleri bazen İstanbul’da, bazen Ankara’da, bazen İzmir’de, bazen Antalya’da izleyicileriyle buluşuyor. Dizinin her bölümü aksiyonlu, komik, heyecanlı ve acayip karakterlerle dolu.

Hava-İş Seçimleri Dizisin Bölüm Maliyetlerine Ne Kadar Para Harcandığı ise esrarengizliğini koruyor? Bildiğimiz tek şey, dizi öncesi rol alacak kişilere ciddi anlamda para transferi yapıldığıdır. Ayrıca rolünü iyi yapacak Aktör bulmak pekte kolay değil.

Bakalım 2017 yılına damgasını vurabilecek mi. Peki, Dizi de esas vurgulanmak istenen ne.!

İddialara göre dizi sübliminal mesajlar ve algı operasyonları ile harmanlanmış durumda, Nasıl mı?

  • FETÖ örgütü çalışanlar gözünde sevimli ve güçlü gösterilmekte
  • Kurgunun bir Üst akıl tarafından planlandığı gizlice belirtilmekte
  • Milyon dolarlık para trafiği algı operasyonları ile yıkılmak istenmekte
  • Kul Hakkı ve Haram sayılan önemli dini değerler hafife alınmakta
  • Ahiret ve hesap günü gibi bir gerçek yokmuş gibi vurgulanmakta

Ve İnsanlar Hırsızlığa ve yolsuzluğa duyarsızlaştırılmakta

V.b iddialar ve bir çok arka plan görüntüsü nasıl bir tablo ile karşı karşıya olduğumuzu açıkça göstermektedir. Ne yazık ki dizi ile ilgili şuana kadar çıkan iddialı belgelere rağmen hiçbir ciddi şikayet yok. İddialara göre seçimler hem FETÖ, hem Siyaset ve hemde THY yönetimi tarafından da desteklenmektedir.

OYUN İÇİNDE OYUN VAR

Aslında oyunu kurgulayan üst ekipten hariç oyunu pek bilen yok. Daha önceki köşe yazılarımda da değindim bu seçimlerde Hava-İş yönetimine karşı muhalif bir hareket olmadığıdır. Yani aslında muhalif hareketi dahi oluşturan üst akılın ta kendisidir.

Aman efendim böyle şey olur mu?

Evet, bal gibi de oluyor işte.

Bilmenizi isterim ki her şey bir senaryodan ibaret. Seçimlerde gerçek muhalif kişiler engellendi ve devre dışı bırakıldı. Şimdi ise kendileri senaryoyu yazıp, kendileri oynamaktadır. Fakat tüm oyuncular bunun farkında değil, oyuna kendini ciddi anlamda kaptıranlar var.

Üst akıl böyle bir şey; Yalı-sında oturur seçim için düğ-meye basar. İstediğini oy-natır, istediğine baş-rol verir, istediğini kara-lar ve istediğini kahra-man yapar. Acı ama gerçek.

Dizinin tamamına baktığımızda, önemsiz gibi gösterilen ve her bölümde algı operasyonları ile insanlarının beyinlerini yıkayan ve hatta beyinleriyle alay geçen bir çok sübliminal mesajlarla karşılaşmaktayız. Yani dizi o kadar ilginç ve enteresan.

CAMİA OYUNUN FARKINDA DEĞİL

Ayrıca diğer tarafta ise işçilerin sinesinde dert var, ızdırap var, özlem var, umut var. Maalesef onlarda oynanan büyük oyundan habersizler. Oyunu fark ettiklerinde dizi bitmiş olacak yani iş işten geçmiş olacak.

Maalesef büyük oyunu ve oyun içindeki subliminal mesajları göremiyorlar. Çünkü Genel Kurula kadar düşünmelerine fırsat dahi verilmeden, farklı algı operasyonları ile farklı oyuncular hemen sahneye alınıyor.

”Velhasıl İnsan olabilmek ve İnsanca yaşayabilmek artık zor zanaat.”

 

”Mazlum ol, zalim olma. Üzül de üzen olma. Ezil ama ezen olma. Mahşerde hesap zordur demiş H.z Mevlana..”

Varsın Diziyi çekenler ve 25.000 işçinin kul hakkını yiyenler düşünsün.

Gönül, sizlerin de Genel Kurul zamanı gerekli mesajı kendilerine vermenizi ve dizinin finaline damganızı vurmanızı ister. Fakat düzen kuruldu bir kere artık çok geç çok.!

Saygılarımla….

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika