spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Hava-İş Seçimleri ve Oyun devam ediyor

Seçtiklerimiz

Mevcut sendika yönetimi, üyelerinin gözünden ve gönlünden düşmüştür. Temsil yetkisi dahi tartışılır bir hal almıştır. Akabinde FETÖ yargı imamına yapılan para transferleri ile de çok farklı bir boyuta ulaşmış ve bir terör örgütü yargı imamı ilişkileri ile anılır olmuştur. Maalesef her türlü entrikaların döndüğü, oyun içinde oyunların oynandığı ve ahlaki değerlerin olmadığı bir seçim süreci yaşıyoruz.

Hava-İş ve FETÖ bağlantısı…!

İşveren (THY Yönetimi), bu adil olmayan sendika seçimlerine derhal müdahale etmeliydi. İşçilerinin istek ve arzusu yönündeki talebini dikkate alarak adil, dürüst bir sendikal seçim ortamı sağlamalıydı. Çünkü işçilerini temsil eden, mevcut sendika yönetimi FETÖ ile anılmaktadır. Ve bunu TV kanallarında söyleyenler dışardan kişiler değil, bizzat Hava-İş yönetiminin kendi şube başkanlarıdır. Bu iş vurdum duymazlığa ve hafife alınmayacak kadar, ciddi bir durumdur.

Üst Akıl Neyi Planlıyor…!

THY Yönetimine ve THY çalışanlarına algı operasyonu yapılmaktadır. Ve hatta siyasi boyutla süslenmektedir. Ayrıca THY çalışanlarının hakları için görevlendirdikleri delegelere de Genel Kurul zamanı çok büyük vicdani görev düşmektedir.

Aldığımızı duyumlara göre, tüm algı operasyonunu ÜST AKIL yönetmektedir. Her türlü stratejik hamleler, kurgular planlandı ve düğmeye basıldı. İddia edilen tüm belgeler dahi onların bilgisi, onayı ile basına sızdırılmaktadır. Peki oyunların perde arkasında ne var.?

Seçim Yok…Devir Var…!

Sendika seçimlerini analiz ettiğimizde, rakip gibi görünen muhaliflerin aslında rakip olmadığı gözlemlenmiştir. 2013 yılında Hava-İş seçimlerinde yönetime getirilen ekip, ÜST AKIL tarafından yenileniyor ve daha profesyonel bir ekibe devrediliyor. İddia edilen kamyoncular ve iddia edilen belgeler ise sadece senaryonun bir parçası…

Hava-İş yönetimi iddialara göre çok farklı yerlere ciddi para transferleri yapmıştır. İddia edilen belgelerin basına sızdırılma gerçeği ise Genel Kurul İbra öncesi, delegelere yönelik alıştırma algısı operasyonudur. İddialara göre sızdırılan belgeler ile aslında Hava-İş yönetimindeki bazı kişilerin, yönetim devir teslimi öncesi son vurgunu olduğudur. Yani iddia edilen tüm belgeler dahi kendi içlerindeki kişilerce basına sızdırılmaktadır. Paylaşılacak miktar ve isimler belli…

Hava-İş Seçimlerini ekibimizce analiz ettiğimizde; mevcut A ekibini getiren ÜST AKLIN bu seçimlerde yönetimi B ekibine devretmeyi ve daha profesyonel bir ekiple yol yürümek istediğini görmekteyiz. Fakat, bu yönetim devrini ne şekilde yapacaklarını, şimdiden analiz etmek çok zor.

İhtimaller üzerinde düşünürsek; 3 farklı senaryo ile karşımıza çıkabilirler

  1. Mevcut Hava-İş yönetimi (A Gurubu) ile Muhalif Hareket (B Gurubu) arasında bir karma düşünceleri olabilir.
  2. Veya mevcut yönetimi (A Gurubu) genel kurulda İBRA ederek tamamen tasfiye etme düşünceleri de olabilir.
  3. Veyahut da A gurubunu genel kurulda İBRA ederler, seçimleri tekrar kazandırırlar. Oyunun deşifre olmaması için yeni bir sendika planı düşünceleri de olabilir, bilemeyiz………..! Hep birlikte bekleyip, oyunun sonunu göreceğiz.

NOT: Aslında tüm oyunlarının sorunsuz tıkır tıkır işlemesi ve devam etmesi için, mutlaka uçuş işletme seçimlerini B ekiplerince kazanılması gerekiyordu. Plan istedikleri gibi oldu, kazandırlar.

Genel Kurul İçin Hesap Soracak Kimse Kalmadı..!

İBRA ÜÇGENİNE, DELEGELERİN VİCDANI NE DİYECEK..!

Seçimlerin ilk perdesinde, sizleri gerçek anlamda temsil edecek insanlar engellendi. Son perdesinde ise Genel Kurul zamanı İBRA edilerek, karşınıza tertemiz çıkmayı planlıyorlar. Ama bilmediğiniz ve görmediğiniz çok şeyler var çok. Sakın son perdesinde oyuna gelmeyin ve buna müsaade etmeyin. Çünkü Genel Kurul zamanı için İBRA ÜÇGENİ kuruldu, sahneye çıkacak SÜPRİZ oyuncular hazır.

Ya hesap sormaktan korkacak ve bunun vicdan acısını ebediyen yaşayacaksınız; Ya da mertçe, yüreklice karşılarına çıkıp güzel bir geleceğe damganızı vuracaksınız. Hukuksal hakkınızı sonuna kadar kullanınız, sizlere inanıyor, güveniyoruz.

Size inanan arkadaşlarınıza verebileceğiniz, en güzel şey dürüstlüğünüz olacaktır. Genel kurul zamanı geleceğinizi düşünmeyen kişilerle de asla ama asla dostlukta kurmayınız ve güvenmeyiniz.

Ve Oyun devam ediyor…!

Ve 5 bölüm, birçok oyuncudan oluşan Hava-İş Seçimleri Dizisi’nin %50’si tamamlanmış durumda.

Dizinin son bölümü AKSİYONLU olsun istiyorsanız, lütfen yönetimi arayıp, isteğinizi sesli mesaj olarak bırakınız. Netice de ekip sağlam, hatta dayak yiyecek profesyonel adamları dahi mevcut.

Dizinin son bölümü yani Final Bölümü ise Genel Kurulda bitecek. Genel Kurul öncesi İzleyicilerinden aşırı talep gelirse ÖZEL BÖLÜM dahi düşünülmüş durumda.

Yeni Sendika SKY-İŞ çok yakında Sinemalarda…!

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika