spot_img
spot_imgspot_img
23.9 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Smartwings, Prag’dan Dubai’ye uçuşlara yeniden başladı

Seçtiklerimiz

PRAG / ÇEK CUMHURİYETİ – Smartwings, sonbahar uçuş noktalarına yeni bir destinasyon ekledi. Smartwings 20 Ekim’de Prag’dan Dubai, Birleşik Arap Emirlikleri’ne direkt uçuşlara yeniden başladı.

Seferler, kış uçuş programı kapsamında her gün Boeing 737 MAX uçağı tarafından yapılacek. Birleşik Arap Emirlikleri, 18 Ekim 2021 itibariyle enfeksiyon riski düşük bir ülke olarak kategorize edildi.

smartwings,.jpgPrag ve Dubai arasındaki tarifeli seferler, kış uçuş programı boyunca her gün yerel saatle Prag’dan saat 9:15’te ve Dubai’ye (Terminal 1) varış yerel saatle 18:25’te gerçekleştirilecektir. Dubai’den Prag’a uçuşlar yerel saatle 19:30’da kalkacak ve 23:20’de Prag – Václav Havel havaalanına varacak.

smartwings,-002.jpgSmartwings, kış uçuş programı kapsamında Prag’dan Londra’ya (Heathrow); Dubai; dört Kanarya Adası (Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura); Malaga; Tel Aviv; Mallorca; Madeira (Funchal); Hurghada ve Marsa Alam, Mısır; Antalya, Türkiye; ve St. Petersburg, Rusya. Charter uçuşları Cape Verde’ye (Boa Vista, Sal) gönderilecek; Umman (Salalah); ve Tunus.

smartwings,-.jpgSmartwings, en büyük Çek havayolu şirketidir. Smartwings, Çek Cumhuriyeti’nin yanı sıra Polonya, Fransa, Macaristan, Slovakya ve Kanarya Adaları’ndaki havalimanlarından da uçuşlar gerçekleştiriyor.

1 Ekim 2021 itibariyle, Smartwings yeni Alman seyahat acentelerine Almanya ve İsviçre’deki havalimanlarından hava taşımacılığı hizmeti veriyor ve Ekim ortasından itibaren şirket Kanarya Adaları’ndan altı Avrupa destinasyonuna (Helsinki, Finlandiya; Belgrad) yeni hizmetler sunacak. , Sırbistan; Tallinn, Estonya; Sofya, Bulgaristan; ve Bodø ve Tromsø, Norveç).

smartwings,-001.jpgTarifeli ve charter uçuşların yanı sıra Smartwings, dünya çapında uluslararası spor kulüpleri ve büyük insani ve atletik organizasyonlar için çok çeşitli özel uçuşlar sağlıyor.

Smartwings Group, 44 uçaklık bir filo işletmektedir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika