spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cuma, 19 Nisan 2024

Singapur Havayolları, Müşterilerini Birinci Sınıf Bir Seyahat Deneyimiyle Karşılıyor

Seçtiklerimiz

Singapur Havayolları (SIA) bugün televizyon, basılı, dijital, ev dışı ve sosyal medya platformlarında yayınlanacak en son küresel marka kampanyasını başlattı.

World Class’a Hoş Geldiniz başlıklı kampanya, Havayolunun uçtan uca seyahat yolculuğu boyunca olağanüstü bir müşteri deneyimi sunma taahhüdünü yansıtıyor.

Bu, dünyanın dört bir yanından insanlarla ve kültürlerle çeşitli ve kişisel deneyimlerini vurgulayan 90 saniyelik kampanya videosunda SIA’nın ikonik kabin ekibi tarafından özetlenmiştir.

Havayolunun müşterileriyle sahip oldukları benzersiz bağın yanı sıra empati ve güvenin ayırt edici birleşimi, SIA’nın birinci sınıf uçak içi hizmetini günlük olarak sunmasını sağlıyor.

Singapur Havayolları Ticari Başkan Yardımcısı Bay Lee Lik Hsin şunları söyledi: “Singapur Havayolları’nda hizmet mükemmelliği DNA’mıza derinden yerleşmiştir ve müşterilerimiz yaptığımız her şeyin merkezinde yer alır.

Bu kampanya, yolculuğun süresi ne olursa olsun birinci sınıf bir seyahat deneyimi sunmaya yönelik sarsılmaz taahhüdümüzü vurgulamaktadır.

Ödüllü kabin ekibimiz, zengin ve çeşitli deneyimlerinin yanı sıra müşteri hizmetlerine bağlılıkları ve etraflarındaki herkes üzerinde olumlu bir etki yaratmaları ile bu vaadin merkezinde yer alıyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika