spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Sarhoş yolcu kabin amirini ısırdı

Seçtiklerimiz

Samsun-Antalya-İstanbul seferini yapan Sunexpress uçağına alkollü olarak binen yolcu, sessiz olması için kendini uyaran kabin amiri ile tartıştı.

       

Tartışmanın büyümesi üzerine alkollü yolcu, kabin amirinin kolunu ısırırken pilot da kule ile temasa geçerek durumu bildirdi. Polis, alkollü yolcuyu Antalya Havalimanı’nda gözaltına aldı.
       

        Samsun Havaalanı’ndan saat 14.05’te havalanan ve aktarmalı olarak Samsun-Antalya-İstanbul seferini yapan Sunexpress uçağındaki alkollü yolcu Osman Cem Kılıçkıran, yolculuk sırasında uçaktaki diğer yolcuları rahatsız edince kabin amiri Cihangir Ünal tarafından sesiz olması için uyarıldı.
        Bunun üzerine alkollü yolcu Kılıçkıran, kendisini uyaran kabin amiriyle tartışmaya başladı.
       
        Tartışmanın büyümesi sonucu kontrolden çıkarak kendisini kaybeden Kılıçkıran, kabin amiri Ünal’ın kolunu ısırdı. Gerginliğin artması üzerine pilot kuleyi durumdan haberdar etti. Uçak, Antalya Havalimanı’na indikten sonra Osman Cem Kılıçkıran, polis tarafından gözaltına alındı. Emniyet görevlilerinin kendisini gözaltına almasına kızan alkollü yolcu bu kez de polislere küfredip saldırdı. Güçlükle etkisiz hale getirilen yolcu, kaldırıldığı Antalya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servisi’ni de birbirine kattı. Doktor ve hemşirelere küfreden Kılıçkıran, sakinleştirici iğneyle uyutuldu.

       

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika