spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

RYANAIR İnternet sitesi yenilendi

Seçtiklerimiz

Ryanair; mükemmel kullanılabilirlik, daha hızlı rezervasyon ve araba kiralama, konaklama, sigorta ve yolcuların rezervasyonlarını uyarlayabileceği  Ryanair’in Rezervasyonlarımı Ayarla bölümü gibi değerli servislere daha kolay ulaşım sunacak olan yenilenmiş ve yeniden dizayn edilmiş website’si www.ryanair.com’u açtı.

 

Ryanair bu yıl 75 milyon yolcu taşıyacak ve websitesi www.ryanair.com’u her yıl 180 bin nin üzerinde kişi ziyaret ediyor ve bu da siteyi Avrupa’nın en büyük seyahat websitesi yapıyor. Ryanair uçuşlarının %99’undan fazlası online olarak rezerve ediliyor ve yolcular seyahatten önce siteye check-in için geri dönmek zorundalar. Ryanair 2009’da websitesinde başarılı bir şekilde üçüncü kişiler için reklam başlattı ve yenilenmiş sitesi reklamcılara Avrupa’nın en büyük seyahat topluluğuna rakipsiz ulaşım sunmaya devam ediyor.

 

Ryanair’den Stephen McNamara, yeni websitelerini kutlamak ve yolcuların siteyi kendilerinin keşfetmesini sağlamak için, Ryanair’in Avrupa’ya Mayıs ayında 1 milyon tane 8 Avro’luk bilet sunacağını söyledi.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika