spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Pystynen: Geleneksel pasaport kuruğuna son

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

       

Helsinki Havaalanı Teknolojik değişim geçiriyor

       

Helsinki Havaalanı şu sıralar kapsamlı bir değişim geçirmekte.Her gün güncellenen farklı bir alışveriş mağazalarıve yeni biyometrik tanıma teknolojisi ek kontrol kioksları ile yolcuların yüzünü güldürüyor.

       

Havalimanı Directör’ü  Juha-Pekka Pystynen : Helsinki Havaalanını yeniden geliştirme projeleri bir yılı aşkın süredir devam ediyor. Sınır kontrollerinde son teknoloji olan state-of-the-art pasaport kullanımı getirdik ve önemli ölçüde artış sağladık tıbkı AB ve İsviçre vatandaşlarının hızlı, kullananıcı dostu biyometrik pasaport kioskları kullanan sistem böylelikle pasaport kuyruğu   çilesine bir nebze olsun son vermiş olduk. "Kullanıcı dostu kiosklar sayesinde geleneksel pasaport kontrolü kuyruğuna’’  gerek kalmıyor artık bunları zamanla arttıracağız.

       

Pystynen : Helsinki Havaalanı’nda yeni ve çeşitli marka mağazalar açıldı. Santa’s Gifts & Oyuncakcı , kuyumcu, kitapçı, moda ve hazır giyim butik ve elektronik v.b bunlar Finlandiya markası taşıyan tescillenmiş kaliteli mağazalardır ve müşterilerimize tüm markalarda indirimler sağladık.

       

Pystynen : Helsinki Havaalanı’nda yenileme çalışmalarının önemli  bir nedeni büyük değişiklikler gerektiren check-in alanlarında yeni bagaj taşıma merkezinin açılacak olmasıdır .Bunun birlikte geleneksel bagaj kuyrukları da son bulacaktır.
         

       

Pystynen : Yapmış olduğumuz tüm çalışmalar yolcu trafiğini minumuma indirmek için düşünülen ve yapılan projelerdir. Yenileme çalışmaları 2011 yılı sonuna kadar devam edecektir’’ dedi
         

       

         

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika