spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Cumartesi, 20 Nisan 2024

Lufthansa’da ekonomi sınıfına yataklı bölüm geliyor

Seçtiklerimiz

Lufthansa, pandemi sonrası yolcularını yeniden kazanmak için seçkin uçuşlarda ekonomi koltuklarını yataklara dönüştürüyor ve herkesi şaşırtan uygun bir fiyat sunmaya hazırlanıyor.

Havayolu şirketi, Frankfurt ve Sao Paulo arasındaki Boeing 747-8 uçaklarında Sleeper’s Row olarak bilinen bu koltukları deniyor.

Havayollarının her uçuşta tam öğün sunduğu veya en azından ücretsiz bagaj ve yeterli diz mesafesi sunduğu günler özleniyor. Pandemi nedeniyle, havada bu cömertlik seviyesine bir dönüş göreceğimiz pek olası görülmüyor.

Geleceğe hazırlanan Lufthansa, ekonomi sınıfı yolcularını yatağa dönüşebilen yeni koltuklarla biraz daha rahat hale getirmeye çalışıyor.

YANıNA OTURAN YOLCU RAHATSıZ EDEMEYECEK

Havayolu şirketi, Frankfurt ve Sao Paulo arasındaki Boeing 747-8 uçaklarında Sleeper’s Row olarak bilinen bu koltukları deniyor. Her şey yolunda giderse, bu koltuklar Lufthansa’nın tüm uzun mesafeli filosuna yayılacak.

Adından da anlaşılacağı gibi, Sleeper’s Row tam olarak yeni bir koltuk türü değil. Bunun yerine, yolculara üç veya dört koltuk rezerve etmek için fazladan ödeme yapma imkanı veriyor. Bu da bir koltuk arkadaşının rahatsız edilme endişesi duymadan uzanmalarını sağlıyor.

EKONOMİ YOLCULARINDA DAHA ÖNCE BİNECEKLER

Yeni konsept, bazı ekstra avantajlarla birlikte geliyor. Lufthansa, koltuk sırasına ek olarak, bir yatak, yastık ve bir battaniye sağlayarak Sleeper’s Row’daki yolcuların koltuklarını yatağa dönüştürmelerini kolaylaştırıyor.

Bu yolcular ayrıca yatağın kurulabilmesi için ekonomi sınıfının geri kalan yolculardan daha erken uçağa alınıyorlar.Sleeper’s Row denemeleri halen gece uçuşlarında devam ediyor ve önümüzdeki aya kadar devam etmesi bekleniyor.

Escape.com’un bildirdiğine göre, havayolunun “özel bir fiyat” sunması bekleniyor ve fiyatların yaklaşık 350 dolar olması bekleniyor.

AİR NEW ZEALAND’DA EKONOMİYİ İYİLEŞTİRİYOR

Lufthansa, ekonomi sınıfını iyileştirmek için çalışma başlatan tek havayolu şirketi olarak görülmüyor. Air New Zealand’da bu konuda çalışmalar başlatıyor.

Bu yılın başlarında Air New Zealand , havayolu uçaklarının arkasına yerleştirilecek altı adet tam boy yataklı uyku bölmesi olan Economy Skynest ürününü tanıttı .

Bölmeler 6,5 fit uzunluğunda ve 22 inç genişliğinde olacak ve mümkün olan en iyi uyku koşullarını sağlamak için yastıklar, battaniyeler ve özel perdeler ile birlikte gelecek.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika