spot_img
spot_imgspot_img
18.2 C
İstanbul
Pazar, 12 Mayıs 2024

Lufthansa “Sleeper’s Row” hizmeti başlattı

Seçtiklerimiz

Lufthansa, uzun süreli seferlerde, ekonomi sınıfındaki yolcuların 3 ya da 4 koltuğu alarak yatak olarak kullanmalarını sağlayan yeni bir hizmet başlattı.

Alman Havayolları Lufthansa, uzun menzilli uçuşlarda ekonomi sınıfında seyahat eden yolcuları rahat ettirmek amacıyla yeni bir uygulama başlattı.

Firma, yolcuların yan yana 3 ya da 4 koltuğu kiralayarak uzun menzilli yolculuklarda uyuyabilmek için yatak olarak kullanabilmelerini sağlayacak.

“Sleeper’s Row” adı verilen bu uygulama, 11 saat ve daha uzun süren ve Frankfurt ya da Münih çıkışlı yolculuklarda, Uzak Doğu seferlerinde, ABD’nin batı yakasına, Orta Amerika ve Afrika’nın güneyine yapılan seferlerde geçerli olacak.

Sefer başına yolculara 3 “Sleeper’s Row” sunulacak. Güzergâha bağlı olarak bir “Uyuyan Sırası” almak, yolcu başına 159 ile 229 avro arasında maliyet getirecek.

Lufthansa, bu hizmeti tercih eden yolculara bir de yastık, battaniye ve yatak örtüsü verecek. Ayrıca yolcuların uyurken düşmemeleri için bir güvenlik kemeri de sağlanacak ve bu yolcular uçağa önce binme ayrıcalığından yararlanacak.

Lufthansa, “Bu hizmetin yolcuların daha fazla konfor ve bireysellik isteklerini karşılamak için ekonomi sınıfında daha fazla ürün çeşitliliğine doğru bir adım olduğunu” belirtti.

Bu uygulamanın, seferlerde boş kalan koltuklardan özellikle bu kriz döneminde ek gelir sağlaması bekleniyor.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika