spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Jet2’dan rekor kapasite artışı:

Seçtiklerimiz

Jet2’dan rekor kapasite artışı… İngiliz tur operatörü Jet2, 2024 yaz sezonu için rekor artışla 15 milyonun üzerindeki koltuk kapasitesini satışa çıkardı.

İngiliz tur operatörü Jet2, şu anda satışta olan 15 milyondan fazla koltukla 2024 yaz sezonu için rekor kapasite artışına gittiğini duyurdu.

Geçen hafta Belfast, Bristol, East Midlands, Edinburgh, Glasgow, Leeds Bradford ve Newcastle havalimanlarından sonra bu hafta da Birmingham, Manchester ve Stansted havalimanlarına yönelik uçuş programı açıklandı.

Tur operatörünün rekor kapasite artışına gittiği 2024 yaz sezonu programı kapsamında 346 rotada uçuş gerçekleştirecek. Jet2’dan rekor kapasite artışı

Jet2.com ve Jet2holidays, 2024 yazının en yoğun dönemlerinde 10 havaalanından haftada 1.500’den fazla uçuş gerçekleştirecek.

Buna göre Jet2, Kanarya Adaları’na haftada 200’den fazla, Balear Adaları’na 200’den fazla, Yunanistan’da 14 noktada 300 uçuş ve Türkiye’ye 200’den fazla uçuş gerçekleştirecek.

2024 yaz sezonu için yeni uçuşlar arasında Stansted Havalimanı’ndan gerçekleştirilecek Burgaz (Bulgaristan) ve Tivat (Karadağ) uçuşları yer alıyor.

Diğer yandan Jet2, Bristol Havalimanı’ndan, İzmir, Burgaz, Costa de Almeria ve Napoli’ye uçacak.

Jet2 CEO’su Steve Heapy konuya ilişkin şunları söyledi: “Geçen hafta İngiltere’nin yedi havalimanından gerçekleştirilen uçuşlarla satışa sunulan tatil paketlerine yönelik yoğun talebin ardından, Birmingham, Londra Stansted ve Manchester havalimanlarını da eklemekten çok memnunuz.

Seyahat acentelerinden gelen geri bildirimler, bir süredir bize müşterilerin önceden rezervasyon yapmak istediğini gösteriyordu.

Bu onlara şimdi fiyatlarını sabitleme fırsatı veriyor. Şimdiye kadarki en büyük kapasiteye sahip olan “Summer 24 Sun” programımızı şimdiden satışa çıkararak bu yoğun talebe yanıt verdik.”

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika