spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Jet2.com, Müşteri Memnuniyeti İçin Sıradışı Bir Çaba Göstererek Kayıp Tedyleri Buldu

Seçtiklerimiz

Jet2.com, Kaybolan Tedyleri 6 Yaşındaki Oliver’a Geri Vererek Aile Tatilini Unutulmaz Kıldı

Jet2.com, Costa de Almeria’da aile tatilinde kaybolan üç tane tedyi, 6 yaşındaki sahibi Oliver Simpson’a yeniden kavuşturdu. Oliver Simpson, Heywood, Manchester’dan, ailesiyle bir tatil için oteline vardığında, ailesi Oliver’ın çok sevdiği tedylerini içeren bir çantanın kaybolduğunu fark etti. Kaybolan çanta konusunda Jet2holidays Müşteri Yardımcısını bilgilendirdikten sonra, ekip hemen kayıp tedyleri bulmak için bir arama başlattı.

Almeria Havalimanı Müşteri Yardımcıları, Enrique Juste Garcia ve Angela Scott ile Jet2.com ve Jet2holidays’ın Costa de Almeria’daki Tatil Köyü Müşteri Yardımcıları Martyna Kulaszewska ve Christina Fischer, kayıp tedyleri bulmak için birlikte çalıştılar. Neyse ki tedyler, aileyi havalimanından otellerine götüren otobüste bulundu.

Tedyler güvenle bulunduktan sonra, ekip Oliver’ı sevdiklerine kavuşturmak için çalışmalara başladı, ancak Oliver ile buluşmadan önce onu unutulmaz kılmak için çalıştılar. Tedyleri Oliver ile buluşturmadan önce, ekip onları havalimanında bir maceraya çıkardı ve onları bir kafede içki içerken, müşterilerin bagajlarını kontrol etmeye ve tatilcileri transfer otobüslerine yönlendirmeye yardımcı oldular.

Tatil Köyü Müşteri Yardımcısı Justina Tarvydaite, ayrıca Oliver’a tedylerinden bir mektup yazdı ve Oliver’a tatildeyken tedylerinin yaşadığı maceraları anlattı. Oliver, tedyeleriyle Birleşik Krallık’a dönüşünde Almeria Havalimanı’nda yeniden bir araya geldi ve tedyelerinin havalimanı maceraları hakkında özel bir hikaye aldı. Büyük buluşmadan sonra Oliver, annesi ve üç tüylü arkadaşıyla birlikte Birleşik Krallık’a geri uçtu.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika