spot_img
spot_imgspot_img
23.9 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Kuwait Airways, Sürdürülebilirlik ve Dijital Dönüşüm Hedeflerini 2022 Raporunda Açıklıyor

Seçtiklerimiz

Kuwait Airways, Sürdürülebilirlik Raporunu Yayınlayarak Çevre Sorumluluğunu Vurguluyor

Kuwait Airways, 2022 yılına ait yıllık sürdürülebilirlik raporunu yayınlamanın gururunu yaşamaktadır. Bu rapor, sürdürülebilirlik, şeffaflık ve çevre koruma konularındaki taahhütlerini vurgulayarak, havacılık sektörünün en iyi çalışma mekanizmaları ile adımını tutma ve dijital dönüşüm konularında şirketin faaliyetlerini ve etkinliklerini paylaşmaktadır. Kuwait Airways, çevresel etki konusundaki dünya odaklı çabalarına devam ederken, karbon ayak izini azaltmaya, yerel ve uluslararası topluluklarla etkileşimde bulunmaya ve en yüksek yönetişim standartlarını korumaya olan bağlılığını sürdürmektedir.

Kuwait Airways, sürdürülebilirlik konusundaki taahhütlerini sergileyen bir sürdürülebilirlik raporu yayınlayan ilk devlet şirketi olma özelliği taşımaktadır. Bu rapor, Kuwait Airways’ün sürdürülebilir kalkınma ve havacılık endüstrisinde sorumlu uygulamalar konusundaki çabalarını kapsamlı bir şekilde anlatma amacını taşımaktadır.

Kuwait Airways, topluluklarla daha fazla etkileşimde bulunmanın ve sosyal sorumluluk stratejisine büyük bir katılımın önemini de fark etmiştir. Şirket tarafından başlatılan inisiyatifler, adil fırsatları desteklemekte ve gerekli hedeflere ulaşmaya katkı sağlayan kaynakları sağlamaktadır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika