spot_img
spot_imgspot_img
23.9 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

JAL ve WestJet Codeshare Anlaşması İmzaladı

Seçtiklerimiz

Japan Airlines (JAL) ve WestJet Airlines (WestJet), 15 Aralık 2011’den itibaren altı Kanada şehri – Calgary, Edmonton, Kelowna, Montreal, Toronro ve Winnipeg – ve Vancouver arasında WestJet tarafından gerçekleştirilen uçuşlarda “JL” uçuş sembolünü yerleştirecek bir codeshare anlaşması yaptı. Bu uçular için Rezervasyonlar ve bilet satışları 14 Aralık 2011’de başlayacak.

WestJet, 1996’da başladığında Kanada’da düşük ücretli uçuşun öncüsü oldu ve o zamandan beri, müşterilere genişletilmiş ayak koyma yeri, deri koltuklar ve Bell TV tarafından sunulan koltuk arkası televizyon sunup 96 tane modern Boeing Yeni Nesi 737 uçak takımı ve 8,300 çalışanla Kuzey Amerika ve Karayipler’de 71 şehire faaliyet göstererek ülkenin ikinci büyük havayolu oldu.

WestJet’le olan son anlaşma, müşterilere, JAL’ın Kanada şehirlerindeki toplam sayıyı 3’ten 7’ye çıkaracak, JAL’ın günlük Narita=Vancouver uçuşu ve Montreal, Ottawa ve Toronto’ya ek olarak Calgary, Edmonton, Kelowna, Winnioeg arasında bağlantı sağlayacak.

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika