spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Havacılıkta Yeşil Dönüşüm: Pegasus, “Green Check-Yeşil Kontrol Belgesi” alan ilk havayolu oldu

Seçtiklerimiz

Havacılıkta Yeşil Dönüşüm: Pegasus, “Green Check-Yeşil Kontrol Belgesi” alan ilk havayolu oldu

Pegasus Hava Yolları, Sürdürülebilirlik Akademisi tarafından geliştirilen “Green Check-Yeşil Kontrol Belgesi”ni en yüksek seviye olan altın seviyede almaya hak kazandı. Havacılık sektöründe bu belgeyi alan ilk şirket olan Pegasus, sürdürülebilir iş uygulamalarındaki yeşil taahhütlerini doğrulayarak sektörde öncü bir konum elde etti.

Denetim sürecini başarıyla tamamlayan Pegasus, çevre yönetimi, iş sağlığı ve güvenliği, iletişim ve katılım, müşteri geri bildirim yönetimi, tedarik zinciri ve ortam koşulları başlıkları altında belge almaya hak kazandı. 7.500’den fazla çalışanıyla faaliyet gösteren Pegasus, bu belgeyi alan ilk havayolu oldu.

Green Check Belgesi, şirketlere çevresel etki yönetimi konusunda şeffaf bir denetim süreci sunarak sürdürülebilir rekabet avantajı sağlıyor ve müşteri memnuniyeti ile kurumsal itibarlarını artırıyor.

Bu belgenin avantajları arasında değerlerle uyum, yeni müşteri kazanma ve yeni ürün/hizmetler sunma bulunuyor. Denetimleri gerçekleştiren Bureau Veritas, dünya genelinde laboratuvar testlerinden gözetim ve sertifikasyon hizmetlerine kadar çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren bir kuruluştur.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika