spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

İnovasyon ve Genişleme: Pasifik Teknoloji, Titra Teknoloji’nin Çoğunluk Hissesini Satın Aldı

Seçtiklerimiz

Pasifik Teknoloji, Titra Teknoloji’nin Yüzde 51’ini Satın Aldı: Türkiye’nin İlk İnsansız Helikopteri Artık Pasifik Grubu Çatısı Altında

Pasifik Grubu’na ait Pasifik Teknoloji, Türkiye’nin öncü teknoloji şirketlerinden Titra Teknoloji’nin yüzde 51’ini, değerleme raporu çerçevesinde 478.197.000 TL bedelle satın aldı. Bu satın alma ile Pasifik Teknoloji, Ankara merkezli Titra Teknoloji’nin ürün ve hizmet yelpazesini genişleterek, şirketin halka arz sürecinde belirlediği strateji doğrultusunda yeni pazarlara açılmayı amaçlıyor. Titra Teknoloji, özellikle Türkiye’nin ilk insansız helikopteri Alpin ile tanınırken, şirketin satın alınmasıyla birlikte teknoloji sektöründeki varlığını daha da güçlendirmeyi hedefliyor.

Pasifik Teknoloji Genel Müdürü M. Selman Dönmez, satın almanın ardından Titra Teknoloji’nin Genel Müdürü olarak atanarak, Titra’nın başarılarını vurguladı. Dönmez, Titra’nın Alpin gibi önemli projelere imza attığını ve güvenlik, savunma, bilişim, akıllı şehirler gibi alanlarda çeşitli projeler geliştirdiğini belirtti.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika