spot_img
spot_imgspot_img
12.9 C
İstanbul
Salı, 30 Nisan 2024

Havacılık Lideri BE AERO’da Yeni Operasyon Müdürü: Haldun Şehit

Seçtiklerimiz

BE AERO, Havacılık Sektöründe Deneyimli Haldun Şehit’i Operasyon Müdürü Olarak Atadı

BE AERO, Havacılık Sektöründe 24 Yıllık Tecrübeye Sahip Haldun Şehit’i Operasyon Müdürü Olarak Göreve Getirdi

BE AERO, havacılık sektöründe lider bir iş jeti işletmecisi ve bakım organizasyonu olarak faaliyet gösteren bir şirkettir. Bu kapsamda, Haldun Şehit’in Operasyon Müdürlüğü pozisyonuna getirildiği açıklanmıştır. Haldun Şehit, 24 yıllık deneyime sahip bir havacılık profesyoneli olup, Türk DGCA Uçuş Planlama lisansına sahiptir. Uçuş Harekat Uzmanı (Dispatch) ve Operasyon Kontrolü alanlarında uzmanlaşmış olan Şehit, sektörde geniş bir bilgi ve tecrübeye sahiptir.

Kariyerine uçuş harekat uzmanı olarak başlayan Haldun Şehit, zaman içinde birçok havacılık şirketinde Operasyon Müdürü ve Ticaret Başkanı olarak görev almıştır. Değişen sektör dinamiklerine uyum sağlayarak başarılı bir kariyer inşa etmiştir.

BE AERO, EASA dahil olmak üzere 9 farklı Part 145 Onayı’na sahiptir ve çeşitli hizmetleri sunmaktadır. Bu hizmetler arasında uçak yönetimi, bakım, acil durum hizmetleri, onaylı istasyonlar, garanti yönetimi, uçak satışı ve bakım eğitim hizmetleri bulunmaktadır. Şirket, İstanbul Atatürk Havalimanı’ndaki yeni hangarında Challenger, Bombardier, CRJ, Global, Hawker ve Boeing BBJ gibi çeşitli uçaklara teknik hizmetler sunmaktadır.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika