spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Etihad Havayolları, Şangay uçuşlarını artırıyor

Seçtiklerimiz

Etihad Havayolları, Abu Dabi-Şangay rotasında haftalık ek bir frekansla başlayarak önümüzdeki yıl BAE ile Çin arasındaki hava bağlantısını güçlendirmeye hazırlanıyor.

Yasal onaya tabi olarak, Şubat 2023’ten itibaren havayolu, modern Boeing 787 ve 777 uçaklarını kullanarak haftada iki kez Pudong Uluslararası Havalimanı’na (PVG) uçacak.

Pekin’e haftalık bir servis ve Guangzhou’ya haftada iki seferle birlikte bu, yolculara Abu Dabi ve Çin arasında haftada 5 aktarmasız uçuş sağlayacaktır.

Etihad Havacılık Grubu Küresel Satış ve Kargo Kıdemli Başkan Yardımcısı Martin Drew, “Etihad Havayolları, COVID-19 ile ilgili seyahat önlemlerinin daha da gevşetilmesinin ardından Şanghay’a ikinci bir haftalık yolcu hizmeti eklemekten mutluluk duyuyor.”

“Çin, Etihad için birincil öneme sahip bir pazar ve ülkenin en büyük finans ve ekonomik merkezlerinden biri olarak Şanghay, ağımızda çok önemli bir rol oynuyor.”

“Etihad, Çin operasyonumuzu geliştirmeye kararlı ve ödüllü misafirperverliğimizi deneyimlemek için yeni yılda daha fazla yolcuyu ağırlamayı dört gözle bekliyoruz.” dedi.

Bugünkü duyuru, Ekim 2022’de Etihad Havayolları’nın salgın başlangıcından bu yana Çin’deki ilk üç ana kapıya uzun mesafeli yolcu uçuşları gerçekleştiren ilk uluslararası havayolu şirketi olduğu Abu Dabi ve Guangzhou arasında aktarmasız uçuşların başlatılmasını takip ediyor.

Havayolu, bu yılın başlarında, başkent Haziran 2022’de uluslararası doğrudan seyahat için yeniden açıldığında Pekin’e yeniden başlayan ilk düzenli uluslararası yolcu uçuşunu gerçekleştirerek Çin’de bir başka kilometre taşına imza attı.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika