spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

Emirates, Türkiye’de Kabin Ekibi İçin Yeni Yetenekler Arıyor

Seçtiklerimiz

Emirates, Antalya ve Bodrum’da Kabin Ekibi Seçmeleri Düzenliyor

Dünyanın en büyük global havayolu şirketi Emirates, çok uluslu kabin ekibine katılacak adaylar için değerlendirme günleri düzenliyor. Bu kapsamda, 21 Haziran 2024 tarihinde Antalya’daki Akra Hotel’de ve 29 Haziran 2024 tarihinde Bodrum’daki DoubleTree by Hilton’da adaylarla buluşacak. Ayrıca, yalnızca özel davetle katılım sağlanacak değerlendirme günleri ise 19 Haziran 2024 tarihinde İstanbul’da ve 27 Haziran 2024 tarihinde Ankara’da gerçekleştirilecek.

Dubai merkezli havayolu, kişiye özel ve mükemmel ağırlama hizmetleri sunmaya istekli yetenekler arıyor. Güvenliğe büyük önem veren Emirates, adayların liderlik vasıflarına sahip olmalarını, uçak içi hizmetlerin ve güvenlik prosedürlerinin yönetiminde kendilerini kanıtlamış olmalarını bekliyor. Seçilen kabin ekibi üyeleri, havayolunun Dubai’deki son teknolojiyle donatılmış havacılık akademisinde birinci sınıf bir eğitim alacak.

Kariyerlerine kusursuz bir başlangıç yapmak isteyen adayların, İngilizce dilinde yazılmış güncel bir özgeçmiş (CV) ve yeni çekilmiş bir fotoğraf ile internet üzerinden başvuru yapmaları gerekiyor. Adayların mülakat günü boyunca hazır bulunmaları ve tüm günlerini bu etkinliğe ayırmaları önem arz ediyor.

Emirates’in 160 farklı milletten oluşan kabin ekibi, havayolu şirketinin yolcu çeşitliliğinin ve 200’den fazla geniş gövdeli uçaktan oluşan modern filosunun bir yansımasıdır. Emirates, dünyanın en büyük Boeing 777 ve Airbus A380 uçak filosuna sahip olup, kabin ekibi adaylarına olağanüstü kariyer fırsatları, mükemmel eğitim olanakları ve geniş yelpazeli gelişim programları sunmaktadır. Dubai’de çalışacak olan kabin ekibi üyeleri, vergiden muaf maaş, ücretsiz konaklama, işe gidiş-geliş transferi ve kapsamlı sağlık sigortası gibi cazip yan haklardan yararlanabilirler. Ayrıca, Emirates’in büyüyen global uçuş ağı sayesinde, kabin ekibi üyeleri ve aileleri geniş seyahat fırsatlarına sahip olup, cazip seyahat avantajlarından yararlanabilirler.

Emirates, 37 yıldır Türkiye’ye uçuşlar düzenlemekte olup, şu anda İstanbul’dan haftalık 21 sefer ile Dubai ve 130’dan fazla şehre uçuşlar gerçekleştirmektedir.

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika