spot_img
spot_imgspot_img
22.5 C
İstanbul
Cumartesi, 27 Temmuz 2024

easyJet’in Alex Reid’e jordan jesti

Seçtiklerimiz

Haber Merkezi @ Air News Times

easyJet, Alex Reid’in on bir ay önce evlilik yeminini ettiğinden beri umduğu şeyi teklif etti – “gerçek” Jordan’ı bilme şansı.
Amman’ya yeni güzergahının başlangıcını duyuran havayolu, tamamen farklı Jordan’ı takdir etmesine ve evlilik yeminlerini geride bırakmasına yardım etmek için Alex’e hediye olarak iki tane geri dönüş bileti sundu.
easyJet’in İngiltere genel yöneticisi Paul Simmon; yeni güzergahlarının Alex’e, boşanma anlaşmasını fesh etmeden Jordan’ı istediği kadar ziyaret etme şansı verdiği için üzgün olmaması gerektiğini söyledi.
Asıl Jordanın, kültür konusunda ilerlediğini, zengin bir tarihe sahip olduğunu ve Petra tarihi şehri de dahil olmak üzere birçok çekici turistik yere sahip olduğunu; özellikle tamamen farklı bir şey arayan kişiler için harika bir kaçış yeri olduğunu da ekledi.
easyJet, Jordan başkenti 27 Mart 2011’den itibaren Londra Gatwick’den üç seferlik olmak üzere Amman’a uçuş gerçekleştiriyor olacak. Biletler satışa sunuldu ve 73£ fiyatından başlıyor (tek yön, vergiler dahil).

 

İlgili Makaleler

- Corendon -spot_img

Son Dakika